Поблизу Середнього зіткнулись три автомобілі

5
0

Один водій загинув, інший потрапив у лікарню

Рухатися автотрасою державного значення Київ-Чоп, особливо після тісних міських вуличок або пошкоджених сільських доріг, -- неабияке задоволення. З цим, мабуть, погодиться більшість водіїв. Широке без вибоїн асфальтне полотно ніби так і просить натиснути на педаль газу. Тож окремі автовласники, забуваючи про безпеку та обережність, нерідко дозволяють собі розслабитися, як то кажуть, по повній програмі. Тому й не дивно, що за час, відколи ця траса набула сучасного вигляду, вона отримала у народі славу аварійно-небезпечної. Судячи з даних міліцейської статистики, найбільше дорожньо-транспортних пригод в області сталося саме на цьому автошляху.

Буквально кілька днів тому тут трапилася чергова ДТП. На ділянці дороги поблизу смт Середнє Ужгородського району зіткнулися відразу три автомашини. Почалося все з того, що 30-річний водій «Шкоди-Феліції» з обласного центру, намагаючись виконати маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де саме прямувала інша іномарка – «Мерседес-Бенц», якою керував 50-річний житель с.Червеньово. Уникнути зіткнення, на жаль, не вдалося. Від удару «Шкоду» відкинуло убік, прямісінько на автомобіль «Дейво-Ланос», за кермом якого був 44-річний водій з Ірляви. 

Мимовільні очевидці цієї аварії відразу викликали на місце пригоди «швидку» та міліцію. Однак удар виявився досить потужним, тож аби витягнути зі салонів автомашин потерпілих, довелося викликати спеціалістів з відповідною технікою. За лічені хвилини аварія перетворила сучасні добротні іномарки на купу потрощеного металобрухту. Та це було б ще півбіди, якби… Водій «Шкоди-Феліції» отримав тяжкі тілесні ушкодження, і на той час, коли прибули медики, він вже був мертвий. Серйозно постраждав також власник «Мерседеса». З компресійним переломом грудного відділу хребта, іншими переломами, забоєм грудної клітки і тупою травмою живота його госпіталізували у центральну міську клінічну лікарню. Стан третього учасника цієї ДТП поза загрозою. Усі автомашини доставили на штрафний майданчик. Наразі за цим фактом триває розслідування. 


 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також