Поблизу Закарпаття, у Словаччині, "впав" невеликий літак (ФОТО)

4
9

Трапилося це у районі Міхаловце, за 40 кілометрів до Ужгорода.

У суботу вдень, поблизу села Націна Весь у районі Міхалцове впав одномоторний літак марки TL-96 Star. На щастя у авіакатастрофі ніхто не постраждав, а у літаку знаходився сам пілот.

За його словами під час тестування літака у нього відмовив двигун. Літак впав посеред поля. При падінні літак не зазнав великих ушкоджень, то ж і пілоту вдалося уникнути травм.

Нагадаємо, що нещодавно закарпатська інста-бабка сіла за штурвал літака.

Коментарі

ДВ
до всіх

Тут більшість коментаторів неграмотні, але інших повчати - свята закарпатська традиція, як варити сливлянку чи возити сигарети.

ДР
До редактора з полонини

"Сіноніми" то ті, що з сіна?

У
Учмиловись

Здається мені, що коментаторам баби не дають. Одні претензії. Там проблема, тут проблема. Когось обісрати, то святоє діло. Безкультурні та закомплексовані. Соромно жити із такими людьми в одному краї. Де не читаю новину, одні і ті коментарі, один і той же стиль. Закарпатці - то уроди, які забули перейти з 18-століття у 21!

1
123

Підтримую всіх попередніх, крім 380. Вже не пишу про помилки - тотальна безграмотність.

380 до 15:31

Ідися проспи чудовище нервноє, тебе сюда нико не просив заходити, вон свиньо з сього сайту!

РЗ
Редактору з полонини

Ну таке...... Замість того щоб виправити помилку, ти, слово впав поклав у лапки. Браво.... Ну що ще можна додати. Якщо людина може вийти з села, то село з людини ніколи. Купи собі словник з сінонімами

ТР
Тупому редактору цього гімносайту

Господи, якоє ж ти тупоє..... З якоі діри ти улізло? Десь бов коли інші діти до школи ходили? У вас там у завидові усі такі дауни? Одна файта неучів улізла з села у вариш, тай і тебе лепавого за собоу притягли. Я б тобі, гукане, навіть козу би не довірив пасти. Іди у керті аршуй, а не туй показуй свою убогість. Це ж як ви собаки ставитесь до своіх читачів, якщо не валоушні навіть помилки первірити. Така неповага..... За наш рахунок ви жрете.....

Б
Бабка

Паде яблоко з дерева, а літак здійснив аварійне приземлення у поле.

А
Андрій

Ну ви і знаєте писати заголовок статті. Ганьба!!

Читайте також