Побитий активіст з площі Народної лежить у лікарні (ФОТО)

22
4

Мова йде про ужгородця Володимира Лазорця, котрого вчора посеред білого дня невідомі побили на автобусній зупинці відразу після того, як він вийшов з маршрутки.

На даний момент громадянин зі струсом мозку лежить в нейрохірургічному відділенні УЦМКЛ.

Діагноз «струс мозку» лікарі вирішили сьогодні підтвердити на КТ.

Втім, пан Лазорець описує симптоми, які, вочевидь, свідчать про наявність у нього черепно-мозкової травми. «Загальне самопочуття також залишає бажати кращого», - каже пан Володимир.

Варто додати, що побої були нанесені досить професійно, в основному, нападники били по голові, але не по обличчю. Отож зараз Володимир Лазорець може «похвалитися» поколюванням та сильним болем в голові, а також припухлістю щелепи , котра перша прийняла удар, та припухлістю обличчя в цілому.  Інших видимих ушкоджень в пана Володимира не виявлено.

Що ж до імовірної причини нападу, активіст, котрий працює охоронцем в супермаркеті «Сільпо»  та виховує двох дітей,  зазначає, що конфліктів на роботі ніколи не мав, як і боргів та кредитів.

Можливою причиною побиття називає свою активну діяльність на площі Народній. За його словами, під час подій 5 жовтня, він був свідком того, як Віталія Грегора саджали у машину авто, про що він і повинен був свідчити сьогодні в суді. До того ж 5 жовтня саме з його телефону Віталій Грегор здійснював повідомлення міліції про погрози та образу честі і гідності з боку забудовника Руслана Кіршенбаума.

Правоохоронні органи офіційних версій щодо причин побиття пана Лазорця не висували.

Мукачево.net 

Коментарі

Ч
читач

Яка різниця - де це відділення, факти на лице -людина побита найманими " закарпатськими тітушками".Так будь-кого із нас можуть потовкти і просто вбити посере білого дня.Це що нормальне явище? Кожний нехай себе уявить намісці таких як Володимир Лазорець.За що? За те що має свою власну думку і громадянську позицію? Бог дав, що чоловік вижив, але міг бути і летальний наслідок, діточки би залишилися сиротами і повірте крайнього би не було.Тому не можливо мовчати і допускати такі бесчинства з боку влади, так як це її рук робота, винаймати бандитів і знищувати непокірних.Страх за майбутнє дітей, в якій країні вони живуть? Хто лише має можливість нехай виїжджає з країни, в якій немає права, свободи слова, немає достойного майбутнього.

Б
Бістош

Це відділення ЦМКЛ Ужгорода. Треба вже орієнтуватись, якщо коридори - палати виглядають як після другої світової війни в 45 - це ЦМКЛ Ужгорода.

Н
Неймар

віділення неврології в УЦМКЛ.пишете не знаєте що

Н
Неймар

нейрохірургічного відділення в обласній лікарні НЕМА!

Читайте також