Побив жінку на очах у дитини: В Ужгороді розшукали нападника у маршрутці (ВІДЕО)

9
13

Конфлікт стався ще 29 травня, в Ужгороді на вулиці Грушевського в міській маршрутці.

Після сварки 57-річний чоловік встав зі свого місця, став шарпати 36-річну жінку, а коли та його відштовхнула, вдарив в обличчя. Конфлікт відбувся на очах малолітньої дитини потерпілої. Фігурант наніс жінці ще кілька ударів, вийшов з маршрутки та втік.

Ужгородка зателефонувала в поліцію. Правоохоронці розшукали підозрюваного. Він був нетверезим і пояснити свою агресивну поведінку не зміг.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, тобто легке тілесне ушкодження. Наразі проводяться всі необхідні слідчі дії. Фігуранту загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

М
Мункач

Нормальні пацани з ужгорода найдіть сього уй*бка та переломіть його полностю пса галімого треба боло іщи йому у маршутці пи*ди дати тхірьови попуканому

С
Сергей

я в шоке и не кто не заступился? что честно? Лохи позорные те что в маршрутке были

Г
гуфи

тота ку"""ва сама виновата, не х2 мужика обзивати

М
маруся

полная маршрутка особей мужского пола и не одного мужчины не нашлось.Так же это касается и подъездных бабок,за сорванный цветочек тебя с говном сожрут,а тут просто молча наблюдают.Нам до цивилизации как на лошади от Мукачево до Тайланда.

М
мукачівський

таких під@рас*в треба намісті скопкати за то шо на жінок граблі свої поднимать, я кіби сидів у тому автобусі та так бим му перевалив шо кров би го залляла скот неязаний , А то шо мужиків у автобусі неболо то правда, бо порядний і настоящий мужик заступився б за жінку щей коло дітини,

О
Овод

Убляюдок.

М
Мукачево

Імити го і обсикати

Д
Д.Р.

Бухати не треба. Нема отрєзвітєлів. Треба заборонити алкогось. Скільки злочинів здійснюють по пяні?

М
Мішо

Де тот дібіл шо пише «При Союзі такого не було» Сись дідо се воспитанник «Союза». Так го там навчили жін бити. Таку бим му хряснув шо обсикався би пес вонячий

К
коко

шкода шо не одного мужика не було в маршрутці

Н
Нижньому

На сході в окопах на роботі за 10 тисяч! Ніхто нівідкого нікого не стримує киби москалі хотіли то зайшли за пів дня! Алко нарко ато діти будуть учити шо це герої ! Срань гнила там сидить і нема ніякої ідеї!

ДН
До нижнього

Найкращi сыны украины сражаються на сходе , стримують врага , який хоче захопити ывропу ! Тому i залишилися однi п i д e r @ s ы !

Б
Бррр

Особенность современного общества и биомассы что в нем живёт, кто снимал, кто-то просто сидел на морозе. Но не кто не помог и не заступился за женщину. Причем несколько пид0ра0сов было в маршрутке

Читайте також