Почалось: Vodafone заблокував доступ до ВКонтакте

3
18

При спробі зайти на сайт vk.com за допомогою мобільного інтернету від Vodafone, сторінка соціальної мережі ВКонтакте не відображається і з'являється повідомлення "немає зв'язку з сайтом".

— Робимо все дуже швидко і оперативно. ВКонтакте, наприклад, вже заблоковано, - повідомили НВ Бізнес в прес-службі компанії.

В компанії відзначили, що, виконуючи вимоги указу президента, телеком оператори починають технічні заходи щодо обмеження надання послуг доступу до заборонених сайтів у відповідності з технічними можливостями.

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

Санкції передбачають блокування доступу до сервісів Яндекс, 1С, Софтлайн Груп, Корпорації Парус і ще ряду інших російських IT-компаній.

Дивіться також: ВКонтакті та Однокласники. Чи є розумна цьому альтернатива?

Коментарі

1
18:34

ТАК ДЕРЖАТЬ!!!

З
Закарпатец

БОЛЬШЕ САНКЦИЙ - КРЕПЧЕ РОДИНА!

1
11:44

головна санкція дешева нафта

З
Закарпатец

Ось Путін молодець - скрізь встигає -у США вибрати президента, у Франції напаскудити, Англію з Європи прибрати - Крим забрати, соціальні мережі під себе заточити, російську пропаганду поширити по всьому світі і лише на Україні у Порошенка скрізь лихо і це незважаючи на те , що йому весь світ помогаетт, а Путіна оточили санкціями.

Д
До04:53

Кого де чекають ни тубі судити кацап.Головноє што тубі треба візу у Євросоюз.Срамота то яка.

С
Саша

Заєбали ви уже своїм безвізом. Нерозуміете що і так ніг де небудете їхати. Бо більшість українців на проживання немає грошей. А Україну в европі не дуже чекають. Мають вони свої проблеми

П
пупи

ко исе называть безвизом,та тупый до предела...и не розумие,што такое истинный безвиз...

Ч
Чіз

Юдо-бандерівці тупі, тому не прораховують на декілька кроків уперед. Це їх і згубить. Це початок їх програшу в інформаційній війні.

М
мукачивець

Пєця робить сам собі сепуко. і хтось дуже розумний підказує йому як зробити це швидше..

Д1
До 11:29

Звісно шо не до сміху росіянам . Безвізовий то запрацює . Але казочки про бандерівців їх має заспокоювати .

З
Закарпатец

В листопаді 2013 року я попереджав Закарпатців , що гряде велика біда. Якщо бандерівці візьмуть владу - проллються ріки крові. Але найсумніше, що добровільно владу вони вже не віддадуть - проллються озера сліз і крові перш цих тварюк виженуть з наших міст і сіл, самі вони не підуть. Пам'ятаєте, як Ви сміялися, що у нас немає бандерівців і вони не зможуть захопити владу? Зараз не до сміху?

А
Агні

Заокеанські креатури успішно стравлюють українців з росіянами.

1
12:08

Не везе кацапам штось.Європа увила бизвізовий,дістали удар віковий.Україна обмежила йиноглазніки і щи дись штось.Хотя ото всьо купійки насправді коло вражди,котру пусіяли мижи родствинним народом малі злі чулувічки.

З
Закарпатец

Після указу Порошенко "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" №133/2017 від 15 травня 2017 року журналісти з'ясували,що дозвіл на вихід в ОДНОКЛАСНИКИ і ВКОНТАКТЕ визначено секретним додатком, за яким росiйськомовним контентом користуватися можна тільки дiсним патріотам України після спеціальної перевірки СБУ? Список затверджується місцевим відділенням правого сектора, під гарантію повної лояльності та відповідальності районного голови правого сектора.

З
Закарпатец

З метою компенсації ефекту закриття соціальної мережі "Однокласники" в Україні буде створена україномовна мережа "Однокастрюльники"! Та замiсть "ВКОНТАКТЕ" - україномовна мережа "ВДУПI"

М
М.

браво...

К
Кучма

показывают для того,чтоб народ покрепче возбудился перед Майданом-2

І
Іштван

Сидіть дальше на лайнофоні )

Читайте також