Початківці Мукачева більше не харчуватимуться у школі безкоштовно

7
11

Харчування отримуватимуть лише пільгові категорії.

Про це Mukachevo.net повідомила очільниця управління освіти Катерина Кришинець-Андялоші. За її словами відповідне рішення вже підтримали на минулій сесії Мукачівської міської ради.

Пані Катерина додає, що Мукачево єдине, хто досі безкоштовно надавав харчування для початківців, але тепер батьки повинні будуть замовляти їжу для дітей за власний кошт.

Попередньо разове харчування, тобто перше і друге, коштуватиме близько 20-25 гривень на дитину.

Разом з тим, Mukachevo.net уточнило в очільниці управління, якщо батьки відмовляються від харчування, але у дитини обов'язково є їжа з собою, тоді вона може лишитись на групі продовженого дня.


Коментарі

ДЯ
До я

А в минулому (при совку) голодних не було. Всі були ситі. То тепер учні в школах заїдають голод булочками і падають під голоду на фізкультурі

ДЯ
До Я

Хай тоді буде зарплата европейська, щоб всі могли заплатити. Всі платятьподатки, ПДВ державі, а отримують ніщо, бо податки, ПДВ іде в кишені невідомих осіб. То тепер виходить, що якщо платити 20 - 25 гривень за обід на місяць виходить 500 гривень при зарплаті 5000. Короче рівень Зімбабве

М
Мама

Яку їжу повинна мати дитина при собі -гарячу! Шановна редакція уточніть.

Е
ек

ніхто не проти оплати але не тих помиїв. а на рівні садочків. чому не можна варити так само як в садочках смачно і якісно. дитина не їсть то навіть безкоштовно. від того що воно стане платним ситуація не зміниться так як і платити за те я не буду. за ту якість.

М
Місцевий

Прочитав "Податківці Мукачева"..

Г
Ггггг

До тих хто пише, що рішили на дітях економити.... На них і так економили ПП і обкрадали!!! Те що діти їдять ні як не виглядає на 20-25 грн. Підприємці наживались на бюджетних коштах!!!

ЯД
я доНаталіі

Платити треба за все! Не вчіться на задарне, халтура в минулому.

Я
я

Вобще не похожоє на то шо фірма яка робить їсти немає доходу.рішили на дітях заробити. примусово заставити платити за ті помиї шо роблять.

7
777

Є інформація,що багатодітні,не відносяться до пільговиків,а атошники теж частину будуть платити,хоча могли б їм і бесплатно,не так багато для міста

7
777

Напешіть,уточнення,кого віднесли до пільговиків.

Н
Наталія

Напишіть будь-ласка куди звертатись у випадку заборони відвідувати групу продовженого дня, якщо дитина не має бажання їсти ту їжу, яку подають у столовій. Відповідно і платити за неї смислу великого нема. Вчителі довели до відома трішки іншу інформацію. Той хто не платить - той не відвідує ГПД.

Читайте також