Подання на нових очільників РДА Закарпаття вже зроблено

6
4

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на прес-конференції в Ужгороді.

- Подання до Кабміну є на всіх. Однак, я попросив правоохоронні органи перевірити біографію всіх кандидатур і один, виявляється, приховав темну сторону своєї біографії. Після цього я зразу відізвав його. Мова йде про Міжгірський район. Всі глави адміністрацій, яких ми підібрали – позапартійні. Чекаємо рішень Президента, - розповів губернатор.

Можливо, Геннадій Москаль мав на увазі Василя Юрика, про якого Mukachevo.net писало нещодавно.

Нагадаємо також, що попередні голови РДА Закарпаття синхронно написали заяви на відставку щойно з'явилася інформація про можливу зміну губернатора області.

Mukachevo.net

Коментарі

ЛС
Лівий сектор

Коли буде відомо всі прізвища кандидатів на очільників району, можна щось говорити. Але я думаву, що це буде когорта бувших чиновників, які нині без роботи із староі команди Гени мінус тридцять. Іти на пару місяців в команду Гени і Пороха та Сені куля в лоб поважаюче себе людина не піде. Це ж потім зроблять винним за можливі погані результати на виборах. Адже рейтинг як у партіі Пороха так у Фольксфронту Яценюка на Закарпатті як і у всій державі дуже низькі, причому справедливо. Дивився інтерв"ю Гени на 5 каналі. Невпевнеість у розмові була явною,видно , до Гени зараз доходить у що він вляпався. Це не окупований Луганськ, де Украіні підконтрольні пару населених пунктів.

П
Питання

На Мукачівський р-н ко?

Я
Я

Я тоже хочу подати свою кандидатуру! Де оголошення про...

Б
берегово

а аферюга петрушка коли за Бакту відповість

Читайте також