Подарунки немовлятам

6
0

Віктор Балога подарував пологовому відділенню Мукачівської райлікарні суперсучасну апаратуру

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей у Мукачівській центральній райлікарні відбулася безпрецедентна і давноочікувана подія. У пологовому відділенні цього лікувального закладу ввели в дію комплекс найсучаснішої апаратури, яка дає змогу обстежувати та лікувати породіль у передпологовий, пологовий та післяпологовий періоди, а також надавати допомогу новонародженим. Слід сказати, що аналогів  такій техніці (усього в комплект входить 27 агрегатів, виробництва провідних світових брендів) досі у лікувальних закладах нашого краю не було. До слова, в інших областях України теж небагато медичних установ можуть похвалитися подібним обладнанням.

 Такий подарунок майбутнім мамам, їхнім дітям та медикам у день свята зробив глава Секретаріату Президента, член Президії партії «Наша Україна», Почесний громадянин Мукачева Віктор Балога. Як повідомив голова виконкому обласної організації партії «Наша Україна» Володимир Шкріба нинішня благодійна справа, ініційована Віктором Івановичем, є продовженням тривалої акції «З любов’ю і турботою до дітей». У її рамках вже проведено численні доброчинні заходи у багатьох містах і селах нашого краю, зокрема дітям з малозабезпечених родин та дітям сиротам було презентовано сучасний одяг та взуття, а багатодітні родини нашого краю отримали необхідну побутову техніку.

 Передати подаровану апаратуру її новим власникам прийшли мер Мукачева Василь Петьовка, начальник управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА М.Турянчик, головний лікар ЦРЛ Василь Васюта та численні гості. В.Петьовка від імені мукачівців висловив щиру подяку Віктору Балозі за благородний вчинок і надзвичайно потрібний дар, який допоможе зберегти найцінніше — здоров’я і життя дітей, повідомили з прес-служби облорганізації партії «Наша Україна».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також