Подарунки з Ізраїлю для міжгірського ліцею (ФОТО)

16
0

За візиту на Міжгірщину Василь Тарчинець майже не втрачає нагоди, аби зустрітися з учнями професійного ліцею, його директором Василем Маринцем. І це зрозуміло. Свого часу за сприяння ректора Малої академії літератури і журналістики, письменника і журналіста Василя Тарчинця на базі освітнього закладу було створено радіостудію “Червона калина”. З того часу між колективом ліцею і Василем Федоровичем зав’язалася творча дружба.

На цей раз Василь Тарчинець зустрівся з ліцеїстами, аби передати подарунки з далекої землі Ізраїлю, яка пов’язана у нашій уяві з перебуванням на ній Ісуса Христа. За зустрічі з першокурсниками Василь Федорович розповів, що через Інтернет-сайт МАЛіЖ наша землячка, уродженка Житомирщини, яка вже тривалий час проживає в Ізраїлю, Роза Черник ознайомилася з чудо-краєм Верховиною, її юними творчими талантами, що й спонукало жінку відвідати наш край. І ось нещодавно Розалія Черник мала зустріч з учнівським та педагогічним колективами ліцею, відвідала перлину Карпат — Синевирське озеро, інші неповторні місця нашого краю. Незабутні враження від щирих зустрічей з людьми, з природою повезла Роза Черник на святі землі Ізраїлю. І ось нещодавно вона передала посилку Василю Тарчинцю для колективу Міжгірського професійного ліцею.

В урочистій обстановці за присутності учнів та викладачів у етнографічному музеї Василь Тарчинець передав заступнику директора професійного ліцею Володимиру Рущаку грудочку святої землі, національний прапор Ізраїлю та розп’яття Ісуса Христа для директора навчального закладу Василя Маринця, а також слова найщиріших побажань учням та педагогів навчального закладу.

Заступник директора ліцею Володимир Рущак щиро подякував гостю за подарунки, чергову творчу зустріч письменника з учнями.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також