Податківці та митники Закарпаття обговорили напрямки співпраці

10
0

Про налагодження взаємовідносин у рамках виконання угоди про інформаційне співробітництво між Держмитслужбою та Державною податковою службою, підписаної 21 травня 2012 року, йшлося сьогодні на спільній нараді ДПС у Закарпатській області та Чопської митниці.

У заході взяли участь заступник голови ДПС у Закарпатській області Віталій Кричко, заступник начальника Чопської митниці Анатолій Ципящук, керівники структурних підрозділів митниці та податкової служби.

Обговорювалися питання, пов’язані із набранням чинності з 1 червня 2012 року нової редакції Митного кодексу України, шляхи співпраці податкових та митних органів щодо наповнення бюджету податковими та митними платежами. Розглядалися також проблемні питання, які виникають у суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, що потребують законодавчого врегулювання.
 
 Зазначимо, що у рамках підписаної угоди передбачено, зокрема, взаємний обмін інформацією, якою володіють Держмитслужба та Державна податкова служба, з метою виконання покладених на ці служби завдань.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також