Податкова бореться з корупцією

7
1

Державна податкова служба запроваджує проект, який дозволить громадянам разом із податківцями остаточно подолати корупцію в лавах відомства, ліквідувати перешкоди, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність, усунути складнощі у спілкуванні із посадовими особами. Нова ініціатива податківців має назву «Пульс податкової».

«Ми говоримо не тільки про корупцію, а й про труднощі загалом. Називаючи цей проект саме так, ми мали на увазі прагнення і керівництва, і, сподіваюся, небайдужих громадян тримати руку на пульсі податкової служби, швидко реагувати на можливі прояви небезпечних для будь-якої державної установи „хвороб”, як то порушення законних прав людей, зловживання владою», - пояснив О. Клименко.

 

«Пульс податкової» - це гаряча телефонна лінія, що працює за принципом call-back (податківці не тільки приймуть звернення, але й потім повідомлять про результати перевірки та вжиті заходи). Працювати лінія буде цілодобово: з 8-30 до 19-30 інформацію про неправомірні дії прийматимуть оператори, у неробочий час – інтерактивний автовідповідач.
 
«Я особисто контролюватиму роботу цього проекту», - пообіцяв Олександр Клименко.
 
Номер «Пульсу податкової»:  (044) 284-00-07      
 
Рада підприємців при Закарпатській ОДА звертає увагу підприємців краю на податкову гарячу телефонну лінію, та закликає користуватись нею в разі потреби.
 
Окремо нагадуємо, що також постійно діє консультаційна пряма лінія на офіційному сайті Ради підприємців при Закарпатській ОДА за адресою  zakradakmu.org.ua ,  тому підприємці, які не звикли “скаржитись” державним органам, можуть зі своїми проблемами сміливо звертатись за нею. Тут гарантовано нададуть експертну консультацію в сфері підприємницької діяльності та допоможуть адресувати проблеми підприємців краю до відповідних державних органів. 
 

Коментарі

9
911

Как во всем и всегда надо начать с себя! Удачи

Читайте також