Податкова міліція вчинила "наліт" на Дастор (ВІДЕО)

20
1

Сьогодні, 3 червня, майже два десятки працівників податкової міліції паралізували роботу менеджменту одного з найбільших ужгородських супермаркетів – «Дастор». Очевидці розповідають, що це були справжні маски-шоу.

На прохання журналістів газети "Старий Замок" перший заступник голови-начальника управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області Євген Приндак так прокоментував ситуацію: "Працівниками податкової міліції ДПА у Закарпатській області на виконання постанови слідчого з м. Києва проведено обшук в офісному приміщенні за адресою м. Ужгород, вул.Собранецька, буд.89 по кримінальній справі, порушеній за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.205 Кримінального кодексу України за фактом створення фіктивних підприємств – суб'єктів господарювання м.Києва, які мали взаєморозрахунки із суб'єктом господарювання Закарпатської області. Наразі триває проведення слідчих дій згідно із нормами та вимогами Кримінально-процесуального кодексу України".

За словами директора ТОВ "Дастор-Ужгород" Роберта Горвата, їхня фірма, як і чимало інших по всій Україні, справді співпрацювала з київською фірмою, проти якої порушено кримінальну справу і вранці податківці прийшли з постановою про виїмку документів. Однак зовсім не зрозуміло, для чого було влаштовувати гучну спецоперацію – натовп податківців заповнив весь адміністративний блок, біля кожного кабінету поставили по 2-3 молодиків, усім працівникам заборонили заходити, виходити і спілкуватися по телефону, перелякали і тримали у напруженні весь персонал. "На першу ж вимогу я провів їх по всіх кабінетах, відкрив усі шафи й шухляди і без проблем надав би їм усі документи, то для чого ж було влаштовувати таку показуху? -- обурюється Роберт Іванович. — Яка необхідність була для таких радикальних дій, стресу для всього колективу? Тим більше, що з понеділка, 6 червня, у нас починається планова податкова перевірка".

Коментарі

Д
Дехто

Прикольно, відео вже вилучили

Читайте також