Подолаємо фашизм разом: На Закарпатті з'явилися чергові провокаційні білборди (ФОТО)

4
8

Фото чергового із них оприлюднив активіст-правозахисник із Хустщини Роман Келемен сьогодні близько обіду, 22 листопада.

На білборді зображений голова ОДА Геннадій Москаль та ректор Закарпатського угорського інституту Ілдіка Орос, які тримаються за турула, а підпис "Подолаємо фашизм разом".

Як повідомили Mukachevo.net правоохоронці та спецслужби поки не відомо хто розклеїв провокативні баннери, але їх почерк схожий на ті, що були розклеєні нещодавно. Тоді, відразу в кількох районах області сьогодні було помічено рекламні щити з зображенням 3-х лідерів Товариства Угорської Культури Закарпаття (КМКС) і написом «Зупинимо сепаратистів».

Нагадаємо, що минулого тижня Ілдіку Орос викликали в СБУ дати пояснення її виступу в Будапешті 23 жовтня, під час якого вона заявила, що в Україні мають місце фашинстські методи проти угорської нацменшини.

Коментарі

А
абориген

По великому рахунку,фашизму тут нема,є вилив злоби та помсти за Голокост на нас,українцях.Вочевидь за то,що багатьох наші сердобольні люди рятували,ризикуючи життям.Якподяку, віддячили нам тарифним ГЕНОЦИДОМ!

ПН
пограбованний народ України

знову все спишуть на Путіна ?

Ш
Шоні

А шо туй такого провокативного!?Ну подолають,то хай долають.Хіба фашизм в Україні вже має статус недоторканого!?

Б
Букі

Лисий дідо вообще чокнувся! Пользи 0 од губернатора

С
Сищик

Вичислити хо на друкував дуже просто! У кожного широкоформатного полтера свій почерк! Трішки не полінуйтеся, і пройдіться по рекламних агенствах, або друкарнях області (а їх не багато де є плотери), і не озброєним оком можна побачити де друкували! Або просто прижати трішки власників плотерів )))

Б
Бокач

В нас угорців надія на подолання непорозумінь , тільки на москаля. Москаль реально подолає фашизм в Україні з такими патріотами Угорщини як Орос ілдика та пан брензович.

П
Політолог

Там на фото не хватає когось із Відродження і простого надпису з низу: "Злодійська кааліція в дії". Так буде зрзумілим із-за кого погано люди живуть і щоб навіть в бредовому сні в голову не приходило весною голосувати за Порошенка, а осінню за ці політичні сили.

І
Інстаграм

А де це?????? Хочу пофографуватися......

Читайте також