Подорож з комфортом: Thule пропонує закарпатцям якісні багажники та бокси в оренду

12
0

Літо скінчилось, але кількість бажаючих відпочити не зменшується, що говорить про здорове бажання Закарпатців проводити більше часу з родинами на відпочинку. Але відпочинок це не тільки пляж, басейн та смачна їжа але й дорога до самого місця відпочинку з купою речей, валіз, велосипедів, самокатів та колясок.

Враховуючи зростаючий попит серед Закарпатських сімей на комфортні і безпечні подорожі автомобілем та загальний інтерес до обладнання Thule, у компанії прийняли рішення про запуск сервісу по оренді багажників, боксів, велокріплень та кріплень для перевезення лиж/сноубордів.

Компанія Thule розробила багажники таким чином, що майже кожне авто має своє унікальне кріплення. Номенклатура цих кріплень налічує сотні позицій та тисячі комбінацій і це все заради максимальної безпеки та комфорту. При оренді обладнання Ви можете бути впевнені, що Вам буде підібране саме те оригінальне кріплення, яке відповідає марці Вашого авто та його даті виробництва.

ComfortTrip, як офіційний дилер Thule на Закарпатті, вже не перший рік має за мету підвищення рівня комфорту та безпеки Закарпатців під час їх подорожей на автомобілях. А запуск сервісу по оренді робить нас ще ближче до мети.

Дізнатись більше можна по телефону 050 372 39 97, або за адресою м. Мукачево, вул. Берегівська 59.

Сторінка у ФБ: https://www.facebook.com/comforttrip.zakarpattia/

Сайт: https://comforttrip.com.ua/


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також