Подробиці смертельної аварії у Гаті - винуватцю загрожує ув'язнення (ФОТО)

24
11

16 лютого, близько 17 години вечора, у селі Гать Берегівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула людина.

При в’їзді до населеного пункту з боку Мукачева, водій автомобілю "Фольксваген Пассат" з іноземною реєстрацією не впорався з керуванням транспортного засобу та врізався у дерево. Свідки підтверджують, що автівка рухалася на великій швидкості.

В результаті катастрофи, іномарку буквально розламало на дві половини: багажник разом із задніми пасажирськими сидіннями залишилась біля дерева, а іншу частину відкинуло далі на тридцять метрів.

Слідчо-оперативна група Берегівського райвідділу міліції на місці пригоди встановила, що у вказаному автомобілі знаходилося три особи, усі мешканці міста Мукачево.

Один з учасників ДТП на ім’я Юрій від отриманих тілесних ушкоджень помер на місті. Працівники швидкої медичної допомоги констатувати смерть потерпілого - людину практично пошматувало на частини.  Інші потерпілі - 46-річний Степан та 37-річний Тіберій отримали тілесні ушкодження різної степені важкості та нині перебувають на лікуванні у Мукачівській центральній районній лікарні.

Нині триває розслідування аварії та встановлюється хто саме з учасників ДТП перебував за кермом та фактично являється винуватцем трагедії.

На місце пригоди прибула пересувна криміналістична лабораторія експертного центру МВС України в Закарпатській області. За результатами досліджень та експертиз і буде прийнято відповідні рішення.

Сам автомобіль доставлено на штрафмайданчик Берегівського райвідділу міліції. Від потерпілих громадян також отримано кров, аби перевірити на вміст алкоголю.

Як повідомив Віталій Михайлов з Берегівського РВ УМВС, цей випадок внесений в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею ч. 2 -286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо діяння спричинили смерть потерпілого).

Начальник Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Олександр Яцканич наголошує, що у таких випадках винуватцю аварії може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керування транспортними засобами.

Коментарі

B
Bea

Придурок ти рр.Яка piзница кто були,людина загинув.Вiчная память)

Д
друг

вічная память :((( це друзі з куштановиці

Р
рр

вони були пяні цігани с табора мукачева не шофер помер

Г
гонщикам

поїзденьки мукачівських фатьовів на блядки у Бурегово закінсуються смертю під деревом у шанцові. робіть висновки "легіні".

А
Адміну.

помер на місті.Автор мабуть з граматикою не товаришував у школі. на місці помер.

С
Студент

Давайте згадаємо 2011-й рік, хто забув, посилання нижче... http://www.mukachevo.net/ua/News/view/40430 http://www.mukachevo.net/ua/News/view/42215

С
Студент

Яцканич? Так він ще не так давно був винуватцем смертельного ДТП і його красивенько відмазали.

СВ
Смерть всім Мусорам

"Начальник Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Олександр Яцканич наголошує, що у таких випадках винуватцю аварії може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керування транспортними засобами." А сам якого біса не сидиш ти гнида,та на тій же трасі людину вбив!!!!

М
мукачiвка

як шкода що цi аварii не е уроком!!!! всi думають шо вони шумахери i на 160 "легко" зайдуть в поворот????? Люди добрi, Шумахер i той башку розбив!!!! куди Ви спiшете???? на той свiт????

НТ
Но та нє

Швидкість явно далеко за сто, буває, шо й тверезі так літають. Проблема в тому, що більшість водіїв на таких швидкостях повні аматори, просто тиснути на газ великого вміння не треба, та й автомобілі не пристосовані до гонок. Підкине на ямці, розамплітудить, понесе і привіт, політ неконтрольований, а водій просто пасажир.

Р
Реалист

2 автокатастрофи схожі як 2 каплі води в с.Гать. В обидвох випадках за кермом був Юрій. Дуже було б дивно, якби вияснилось, що то один і той же Юрій був за кермом в обох випадках. В грудні був за кермом 20 річний Брій з Мукачева, вчора 21 річний Юрій з Мукачева. Міг відсвяткувати 21 день народження.

Читайте також