Подвійний найдовший закарпатський поцілунок тривав майже 3 години

22
0

День Святого Валентина цього року випав на понеділок, але це не завадило молоді весело відмітити одне з найулюбленіших свят. В клубі "Бабалу" пройшла вечірка "Happy Valentines" з корпорацією свят "Не ПоНяЛ". Відомі в краї організатори свят запропонували гостям клубу насичену розважальну програму.

Головною подією вечора став конкурс на найдовший поцілунок. Попередній відбір пройшли чотири пари, які прямо на сцені під наглядом ді-джеїв та публіки почали цілуватись. Перша пара зійшла з дистанції через 35 хвилин, друга протрималась майже 2 години. Але найстійкішими виявились дві пари - Ваня з Мариною та Віталій з Марьяною. Вони цілувались без перерви 2 години 37 хвилин. Переможці отримали від організаторів призи - вікенд в мілітарі-садибі "Грін Гоф". Цікаво, що Віталій з Марьяною разом 7 років та вже одружені, а Іван та Марина знайомі лише 2-й день, і цей поцілунок у них був першим. 

Звичайно, закарпатський рекорд далекий від світового, який належить парі з Тайланду. Тайці цілувались 46 годин 24 хвилини. Але він на те і рекорд, щоб інші намагались його побити. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також