Поетеса Міжгірщини готує до друку "Калиновий цвіт"

6
0

Ранньою весною 2011 року уродженка Верхнього Бистрого Калина Блинда вперше заявила про себе як поетеса-лірик поетичною збіркою “Мої життєві дороги”. Книга, тиражем 200 примірників, побачила світ у львівському видавництві КВП “Край” спільно з КП “Міжгірська райдрукарня”.

 

Нині авторка зрілого віку готує до друку другу поетичну збірку, яку вже не можна назвати першою пробою пера. Оскільки в ній Калина Олексіївна віднайшла місце і для прозових рядків, влучних висловлювань, анекдотів із життя, замальовок під рубрикою “Почуте і записане” тощо. Це, безумовно, додасть новій збірці певного шарму.
 
Збірка “Калиновий цвіт” зацікавить шанувальників поетичного слова замальовками з життя односельців, жителів смерекового краю. Адже кожен таки знайде у збірці щось для душі, розширення свого кругозору. Тим паче, що авторці є про що сказати землякам, маючи за плечима багатий життєвий досвід, чималий трудовий стаж, а нині ще й заняття підприємницькою діяльністю.
 
Скажу відверто, не всі поетичні рядки у цій збірці вигравають витонченістю поетичного слова, філігранністю поетичних рядків, але попри все це у другій збірці є вірші, які хочеться запам’ятати надовго. Як і ті ж афористичні висловлювання, життєві сентенції, прозові замальовки тощо. Тож за виходу в світ збірки “Калиновий цвіт” бажаю всім більш поглиблено ознайомитись із її поетичним змістом. Я впевнений, ви не пошкодуєте.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також