Погода у Мукачево на місяць

91
0

Останній зимовий місяць для Закарпатської області виявиться помірний холодним. Аномальних морозів погода Мукачево на 30 днів не обіцяє. Але нічні похолодання — можливі.

Як і опади. Правда, представлені вони будуть не лише снігом.

Температура повітря у Мукачеві на 30 днів

Зима поступово відступає. Разом з нею відступають і холоди. Як показує прогноз погоди Мукачево на місяць , в лютому в місті похолоднішає максимум до -7°C. Причому такий мороз характерний тільки для ночі. Вдень буде куди тепліше:

  • 1-6 лютого: 0-1°C;
  • 7-13 лютого: 1-2°C;
  • 14-20 лютого: 1-3°C;
  • 21-28 лютого: 2-4°C.

Найхолоднішими виявляться перші лютневі дні: до -1°C. Найхолодніша ніч очікується в середині місяця — до -7°C. В цілому ж, температура повністю соответстветствует лютому і змінюватиметься у бік потепління плавно. Різких перепадів в найближчі 30 днів не очікується.

Загальна погода у Мукачеві

Січень у Мукачеві закінчився похмурою погодою. Але вже з початку лютого в місті можливі прояснення. Лютнева погода виявиться, переважно, малохмарною. Також синоптики передають багато ясних днів. Сонячним небо виявиться 9, 12, 16 і 19 чисел. А значить — на цей час можна сміливо планувати прогулянки, щоб зарядитися вітаміном D.

Які опади чекають Закарпатську область в найближчі 30 днів

Лютий у Мукачеві розпочнеться з снігу. Невеликі опади очікуються 1, 2 і 3 числа. До середини місяця погода в місті буде сухою, спокійною. Але вже 13 лютого опади повернуться. Тільки не у вигляді снігу, а у вигляді дощу. Невеликий дощ синоптики передають на 13, 15, 21 і 23 число. А ось повноцінна злива може піти 15 і 22 лютого. Так що в ці дні без парасольки на вулицю краще не виходити.

Геомагнітна активність в Україні

У найближчому місяці на Сонці станеться декілька серйозних спалахів. Це приведе до невеликої магнітної бури. У період з 4 по 5 лютого індекс геомагнітної активності може досягти відмітки в 5 одиниць. Таке зростання показника відразу відіб'ється на метеозалежних людях. На початку місяця можливе запаморочення, головні болі, слабкість. Людям з хронічними захворюваннями рекомендується тримати при собі ліків для підтримки хорошого самопочуття. Усім іншим слід зменшити фізичні навантаження і збільшити час відпочинку.

З 5 по 14 лютого повноцінних геомагнітних бурь не очікується. Індекс геомагнітної активності в цей період не перевищить 2 одиниць. Такий показник ніяк не відбивається на самопочутті.

Тривалість світлового дня збільшиться

26 січня схід сонця відбувався в 8:06, а захід - в 17:17. Впродовж найближчого місяця цей часовий період поступово розширюватиметься. Так, вже 23 лютого світанок почнеться в 07:23, а захід настане в 18:02. Збільшення світлового дня говорить про одне — довгождане наближення весни.

Незважаючи на високу точність даних, які надає погода в Мукачеві на місяць, перевіряти погодні параметри краще регулярно. Довгострокові прогнози мають одну цікаву тенденцію — зміну. І виною тому — циклони, що постійно змінюються, атмосферні фронти. Тому щоб завжди залишатися в курсі погодної обстановки за вікном, регулярно перевіряйте прогноз синоптиків.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також