Погоня на трасі: Водій вантажівки допоміг патрульним зупинити порушника (ВІДЕО)

15
9

Патрульні опублікували оперативне відео переслідування, яке трапилося вчора 28 січня, близько 15-ї години, на трасі, поблизу села Великі Лази Ужгородського району.

В Управлінні патрульної поліції розповідають, що поліцейські помітили авто Opel, який порушив швидкісний режим та вирішили зупинили його.

Водій повідомив, що забув посвідчення вдома, а коли патрульний повернувся до службового авто, щоб перевірити особу, керманич рушив з місця події у напрямку Мукачева.

На підмогу у погоні рушив ще один екіпаж. Порушник намагався вирватися вперед, при цього створюючи аварійні ситуації. Водій вантажівки, що їхала попереду, заблокував дорогу автомобілю Ореl, чим допоміг патрульним зупинити його.

Коли полісмени підійшли до автівки, порушник різко відчинив двері і вдарив патрульного, зірвавши жетон і бодікамеру. У салоні перебував ще пасажир, який вийшов і кинувся на іншого інспектора.

В підсумку на чоловіків одягли кайданки. Пізніше патрульні виявили, що автівка не належить цим громадянам, а була взята у користування і не повернена власнику.

За опір працівникові правоохоронного органу передбачена кримінальна відповідальність.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

І
Іванко

Що з ним тепер буде?

А
Апофис

Ахаха, читать комментарии дикарей так забавно "у америці би го застрілили ги пса і пасажира" ну как, кааааак можно так писать? Вивчіть рідну мову, папуаси ви дикі )

С
СБУ

Каже шо будемо робити ? очкуни , попзерайте як робить поліція любої страни, йоййййй

Б
Бонді

Поліцаї лохи: 1 став паралельно машині, а не закрив проїзд вперед 2 шофер міг машиною задавити того що вилазив з пасажирського боку 3 друга мусоровозка не рритиснулась ззаду і залишала місце для маневру Вони там всі такі?

О
О

ни кто там дверью не бил-копнул ногой,патрульный должен ожидать и такого,ну конечно же молодцы,и фуре спасибо

ДЙ
до йончія

но ти і лохерман

К
Кирчавий

Америка !!!! Доста не позорно уйшло у сись раз ))))))

Й
Йончі

Може водій вантажівки з нелегалами в причепі думав, шо то його зупиняють?

Ю
ю

у америці би го застрілили ги пса і пасажира. А так посадять, і ми, платники податків, будеме платити по 10.000грн на їх утримання у тюрьмі.

Читайте також