Погоня понад півсоті кілометрів: поліцейські зловили порушника аж у Мукачеві (ВІДЕО)

6
15

Патрульні гналися за порушником від Нижніх Воріт до Мукачева.

30 вересня, близько 23-ї години, на стаціонарному посту Нижні Ворота патрульні зупинили авто Suzuki через порушення ПДР.

Після вимоги інспекторів пред'явити документи водій вирішив тікати.

Патрульні почали переслідування правопорушника, з увімкненою сирею й спецсигналами. Погоня тривала понад сотню кілометрів. На вимогу зупинитися порушник не реагував.

Екіпажі патрулів, шляхом блокування, зупинили водія на вулиці Данила Галицького у Мукачеві.

Чоловіка затримали й доставили до Мукачівського відділу поліції. Пояснити свої дії він так і не зміг.

Порушнику було винесено постанову за керування без відповідних документів й складено протокол за невиконання вимоги про зупинку.

Пропонуємо вашій увазі відео погоні зняте патрульними:

Читайте також: 9 пострілів угору: румуни намагалися затримати контрабандистів з Солотвина

Коментарі

С
самозванець

в США в нього ще на пості як тільки він би лише настиснув на педаль газу вгатили з усіх сторін як мінімум 2 магазини 9х19 свинця ))) а тут цирк шапіто,понабирали студентів з реклами які не зможуть в критичній ситуації ( бо духу не хватитиь ) на ураження гатити по іншій людині... цирк тай годі

О
О

Классная инфа,так он пешком убегал или на точиле,и 48 км нельзя было его остановить,кинуть ежика на дорогу,типа ждали хорошего ДТП

1
1234

а чому це в нічний час сирени виють на ціле місто? чому є порушення громадського з боку поліції?

ДМ
до мда

что ты сравниваешь укр полицию с полицией Германии И США?разница,как х...й с пальцем!а то,что у нас дебильная полиция-это факт...привести несколько фактов или сам догадаешься?если уж сравнивать,так по факту!

ДМ
До мда

А ти вважаєш що дії поліцеських були ПРОФЕСІЙНИМИ- я сомніваюся у цьому-скільки людей на протязі 50 км поставлені в небезпеку....і нетреба називати людей бидлом .....бо можуть сказати що ти сам такий захисник непрофесійних поліцейських.

М
мда

Все такие умные... Если комуто не нравится как работает полиция, можете пойти к ним поработать, покажете как надо. Хотел бы я видеть как комментаторы, пишущие что полицейские бараны, сами бы что то сделали. Потому что судя по комментариям, они еле-еле несколько слов могут связать. А вообще, у нас каждое быдло почему то считает, что оно самое умное. ХОтел бы я увидеть, как любой из нас начал бы качать права перед полицейским в Германии или США... сразу бы в бубен получили.

П
Правдоруб

відгук про цих баранів один - дебіли на всю голову....

Г
Гуцул

А інтересно якби повернув на Рахів то доганяли б його до РАХОВА -чи як.Похрипли майже гойкавучи.

Р
Ржу

Не поліція а клоуни можуть в шапіто виступати дітей веселити....

КЕ
Кортеж експрес

Файна обція з нижніх воріт до мукачева з мигалками .швидко й дешево всі відступаються!мош і до ужгорода ціна не міняється! главноє машину заправити до повного.і патрульну бажано бо я невірю шо патрульним топлива хватило до мукачева,даже на заправку не заходили.

К
Контрабас

Добре задумано ,отвлекаючий маневр ,доки цього пацана доганяли всі патрульні області,нелегалів і товару 10 автобусів перевезли де треба,а пацану штраф 800 грн.і через годину відпустили.+провісся з мегалками до мукачева прикольно.

В
Ваня

Від Н.Воріт до Мукачева 58 км селфіки тормознуті біля поста знак стоіть ,я ж забув то треба вміти читати

В
Ваня

Дибіли не позорьтесь вам явно перед початком зміни фільм включають про американських копів щоб дітки подивились і думали що вони Рембо

П
Патрульний

58 км ще ми го по варишу ганяли))))

W
Wolksvagen

придурки, не 100, а 42 км від Н.Воріт до Мукачева де вас таких ідіотів понаходили?

Читайте також