Погорєлов каже, що хоче виділити землю учасникам АТО, активісти - проти

5
5

Про це міський голова Ужгорода розповів сьогодні, 16 вересня, під час прес-конференції.

«На наступну сесію я готую земельні ділянки для тих, хто не отримав їх протягом 15 років. Ми знайшли можливість дати землю і для учасників АТО», - наголосив мер та пояснив, що мова йде про землю під словацьким кордоном, що належала колишньому радгосп-заводу.
Разом з тим, мер додав, що нині в місті не вирішуються жодні земельні питання, бо не затверджений генплан: «Деяка частина громади міста звернулась до апеляційного суду, що не дає можливість доводити до кінця ці рішення. Хочу сказати, що це є перепоною в більшості питань, навіть технічних, для міської ради».

Віктор Погорєлов також зазначив - якщо не буде генплану, то рішення будуть з припискою про те, що вступають в дію після прийняття генплану.

Активісти вважають прийняття генплану останньою можливістю для діючого складу міськради роздерибанити землю.

Нагадаємо, у п'ятницю, 11 вересня, голосів ужгородських депутатів не вистачило, аби прийняти корупційне земельне рішення.

Коментарі

Д
Добрый

Наташа или курит травку, или сидит на депрессантах! Чисто - неадекват. No coment!

ДН
для НАТАША

Ой неборачко штось дуже глупа.

Н
наташо

Ануш ниборанько управте чоловіка вадь сына у АТО, пак кой го назад привезут тай кус зимлі му дадут. Я жию у тум дворови де жили моі прапрадіды, они робили по світах, так ги типирь я, обы купити тоту зимлю на котруй нись жию я - ото было товгды кой Украйинов ище і не пахло. Кому я што довжен за свою діднину? Ко ми ї дав мої діды ци сися "держава"? Де вы виділи обы у нас дако діти паровав обы гроши заробити? Ко краде хащу? Вы видав ніґда не были у нашых селах? тадь што пишу вы видав і не из сьоі планіты! угадуєте си ко вам виден у вашых бідах!

Н
НАТАША

Усiх кому держава дала безплатно землю,тим повестки в перву очiрiдь най вручають.Най они йдуть захищати свою землю,i отдавати довг державi.Селяни капец жирують офiально нероблять,податки неплатять,a пенсiйi получають,дiтей по 2-5 рожають аби щей детcкi вилати получати, ком послуги неплатять,щей лiс державний рубають.Землi продають,I здають в аренду.Де справедливiсь.А участникам ато заслуженого куска землi нема.

КВ
Кумарять вже

Активісти то ті хто думають прийти до влади після виборів і самі подеребанять як треба землю

Читайте також