Погорєлов хоче не тільки назад крісло мера, а й зарплату

15
3

Про це повідомив виконуючий обов'язки мера Ужгорода Віктор Щадей.

- Сьогодні чергове засідання у справі "Погорелов проти ужгородців". Виявляється, він вніс додаткові вимоги: крім поновлення на посаді мера він просить ще і ... виплатити йому зарплату за останні 7 місяців"!!! Людина живе в якомусь паралельному світі. Нахабство цих погорелових, шуфричів, єфремових не знає меж. Тому ми маємо зробити все, щоб вони зрозуміли - ні через суд, ні через вибори - ніяк і ніколи вони не повернуться до влади. Тому нам треба триматись разом - бо конфлікти і суперечки між нами лише радують наших опонентів і додають їм впевненості, - написав Віктор Щадей на своїй сторінці у Facebook.

Коментарі

A
AVE-Закарпаття

Він хоче поновитися бо має не завершену справу,ТЕС "Бізнес-інкубатор" розвалив,а от передати землю забудовнику і одержати 2 000 000 $ не встиг,от і біситься! Пора цю падлу в мусорний контейнер закинути!

С
Сосед

Горелый по жизни жлоб ! Это в его стиле, ну а как иначе - в тюряге столько лет "бычки докуривал" и сейчас его душонка такая же! "Свинью под стол - свинья на стол" - народная мудрость.

Т
Тк

Так, в будь-якій цивілізованій державі можна просто зібрати 100 придурків з бітами, прийти до мерії і викинути мера на вулицю. Це взагагалі найвищий прояв народної демократії, коли мер обирається громадою на виборах, тобто за нього має проголосувати як мінімум кілька десятків тисяч виборців, а ось викинути з крісла його можна просто зібравши пару десятків бойовиків і вдершись до приміщення мерії. В даному випадку воля одного бойовика з бітою вище волі тисячі виборців. "БО ВОНИ НАШІ" Спроба в рамках закону відстояти справедливість - це надзвичайне нахабство, аякже...

Читайте також