Погорєлов: навколишні села забрали частину Ужгорода

8
5

В міськраді почалося позачергове засідання виконкому.

Почалося воно з обговорення проблем, з якими зіткнулася влада міста роблячи генпланан. Зокрема мер обурений заявами сільських голів щодо території міста.

«Ми проводимо обговорення і пропозиції по генплану. Як члени виконкому і ужгородці довожу до відома: поступили заяви від сільських голів прилеглих сіл, про те, що ми втручаємося у їх межі.

Насправді ж сільські ради забрали частину Ужгорода - близько 800 га. Натомість у дошкільних закладах Ужгорода навчається 33 дитини з Баранинців, 79 – з Минаю, з Оноківців – 23, в ужгородських школах з Баранинців – 180, з Барівінку – 50, з Холмоку – 52, зі Сторожниця – 237. Понад тисяча дітей навчаються у школах Ужгорода, понад 300 – у дитсадках, де порозуміння? » - емоційно зазначив мер, додаючи, що його, як ужгородця, такі дії з боку сільських голів обурюють.

Також він наводить дані, згідно з якими територія Баранинців складає 26 тисяч квадратних метрів, тоді як територія Ужгорода - 2165 га. Таким чином на кожного жителя селища Баранинців припадає землі у кілька разів більше, аніж у місті на кожного ужгородця.

Коментарі

X
XXX

Погорєлов гей

С
Социо

Фермер,ці землі не відберуть у людей.В них і без того по 30-50 соток є біля хижі.

С
Социо

Ну який з Погорелова керівник, коли в дитсадках навчаються 300 дітей з сіл, а ужгородці по 3 роки чекають чергу в садок? У всіх перелічених селах є дитячі садки.Бо хабарі за влаштування селян в дитсадки міста нічого брати.

В
Васьок

Погорелов звичайно м.дак, але у даному випадку - правий. Приміські села нагло користуються благами Ужгорода, але міськими мешканцями ставати не хотять. Тому воняють зраз

Ф
Фермер

Ты больной, Погорелов! Если раздать земли под строительство, что жрать будешь?

Читайте також