Погорєлов "не почув" прохання глухих

8
0

До ужгородської влади звернувся керівник ужгородського виробничого підприємства “Синевір” Українського товариства глухих Олег Гацюк з проханням допомогти знайти замовлення на роботу.

 

На сьогоднішньому засіданні міськвиконкому пан Олег розказав, що «Синевір», на якому працюють 57 чоловік, зокрема 37 інвалідів, займається обробкою дерева, та виготовленням виробів з деревини. Воно має сучасну технологію по виготовленню євробруса, який користується хорошим попитом, виробляє меблі, двері, вікна.
 
 Крім того, підприємство може робити двері й вікна з пластику, але на даний час виробництво стоїть через відсутність замовлень. Востаннє воно працювало у 2008 році, коли виготовляло вікна й двері для шкіл Ужгородського підприємства. «Більше замовлень у нас не було і з вашою допомогою хочемо їх отримати», – пояснив Гацюк.
 
 В свою чергу Віктор Погорєлов сказав, що місто в такому питання навряд чи може допомогти, а підприємство, яке тим паче, має державні пільги, повинно бути конкурентноспроможним та шукати собі замовлення самостійно.
 
 «А що робите ви для підприємства? Де ваші менеджери? Чому не виконуєте недержавні замовлення? – засипав він питаннями керівника «Синевіра». –  Не знаю, як ми можемо допомогти. Вам треба найняти нормальних молодих менеджерів, які б знайшли пропозиції на ринку. Треба рекламувати підприємство, інакше не вийде. Якщо у нас буде можливість, будемо вас залучати. Але ви самостійна одиниця і повинні працювати самі».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також