Погорєлов незадоволений розритими вулицями

10
0

В п’ятницю, 1 лютого під керівництвом міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова відбувся традиційний об’їзд міста за участі представників міських ЖКГ. Розпочався об’їзд з оглядин шматку дороги, яка ремонтується в мікрорайоні Червениця.

 Ряд порушень було виявлено в мікрорайоні «Шахта» і на вул. Руській. Там зафіксовані спроби ромів, у пошуках кольорових металів, перевернути контейнери для сміття. По цьому факту складено протокол. У інших мікрорайонах міста керівники ЖКГ почули на свою адресу зауваження з приводу розриття вулиць, неякісної очистки зливної каналізації.

Міська влада нагадує ужгородцям, що для складання ТПВ в місті виділені контейнерні майданчики. Крім того, протягом тижня також були зафіксовані аналогічні порушення на пл. Ш. Петефі. Туди неодноразово зносили сміття в поліетиленових пакетах і залишали просто на вулиці. На сьогодні обставини справи вже з’ясовані і особа порушниці визначена. Нею виявилася мешканка Ужгорода, Катерина К., яка відповідатиме за свої дії.

Під час об’їзду також було зафіксоване порушення з боку водія BMW на іноземних номерах. Чолов’яга, для того щоб не витрачати зайвих коштів на заключення договорів по вивезенню сміття, викинув відходи до індивідуального контейнеру.
Аби уникнути непорозумінь і фінансової відповідальності якомога швидше укладайте договори на вивезення сміття.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також