Погорєлов планує масштабний земельний дерибан?

12
2

Про це пише на своїй сторінці в Facebook екс-спікер міськради Віктор Щадей.

«Завтра на сесії міськради Погорєлов планує масштабний земельний дерибан. Натомість ми будемо вимагати особистого голосування депутатів та відміну підняття ціни на маршрутки. Мер починає роздачу земельних ділянок. Нагадаю, міськрадою накладено мораторій на роздачу ділянок – однак в обхід мораторію через процедуру оренди Погорелов пропонує роздати пару десятків ділянок. Нахабство не знає меж – одна з ділянок по цій схемі має площу аж 24 сотки (це три стандартні ділянки)», - зауважив він.

«Крім того, Погорєлов пропонує подальшу кіоскеризацію Ужгорода. На будки, які він пороздавав за лояльність, мерія повидавала свідоцтва як на нерухоме майно – тепер це вже капітальні споруди – і землю під ними також хочуть виділити. Це означає, що мер наш чарівник – «тимчасові легкі конструкції» перетворились на капітальні об’єкти з фундаментом і свідоцтвом про нерухоме майно», - розповідає Щадей.

Ще одна афера Погорєлова, стверджує Щадей, – це спроба дерибану землі в парку Підзамок (біля «Спартаку»). «Заднім числом у приватну власність хочуть передати ще 17 соток території. Також планують приватизувати кілька земельних ділянок. Підхід мерії знову вражає: виявляється, земля на Швабській коштує дешевше, ніж земля на Радванці. Така от арифметика від Погорєлова», - каже депутат.

Коментарі

ММ
Мукачівські міліціонери

Чегеваре краще знає як деребанити землю в ужгороді адже він три роки був секретарем ради і всі рішеня погорелова проводив через раду

A
Agronom

Дуже цікаво як то він це все зробить? Може в Ужгорода є ген.план в якому всі ці ділянки передбачені, зроблено і затверджено зонування міста і прийнято на баланс УжгМіськРади всі міські комунальні землі???? Тільки після наявності цих документів може комусь щось давати, продавати чи здавати в оренду згідно нового земельного законодавства... Сумніви... Чи просто Погорєлов хоче сам чесно здатися прокуратурі. А люди які йому повірили отримають незаконну і недійсну "пусту" бумажку у вигляді серйозного документу "Рішення міськради"...

Читайте також