Погорєлов подасть у суд на ЗІК

16
2

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов подасть до суду на телеканал ЗІК за перекручення фактів у телепрограмі «Хто тут живе», яка транслювалася 22 лютого 2012 року.

Погорєлов вважає некоректним зазначення в програмі того факту, що він сидів у тюрмі.  Хоч цього факту мер не заперечує, та зазначає,що це було у молодості.

Безпідставними вважає очільник міста є звинувачення у бік його синів, зокрема, що вони займають посади, повноваження яких не можуть виконувати. Кожен з синів має відповідну освіту, каже Погорєлов, тому звинувачення є безглуздими.

Щодо будинку, в якому проживає мер, то Віктор Погорєлов зазначив, що він сам будував цей будинок  10 років, і пишається тим. Про це може сказати кожен його сусід. Огорожа в його будинку прозора, йому немає чого приховувати. З приводу розмірів будинку, то  мер вказав, що варто було показати і сусідні будинки для порівняння.

Звинувачення Олександра Солонтая мер у свій бік не розуміє, та не знає, чого такого злого зробив йому. Віктор Погорєлов зауважує,що рініше жив з ним в одному будинку, і так само може розповісти якісь подробиці з його життя, проте не вважає це за потрібне.

 

Коментарі

Н
Незнакомка

ахах вот было бы смешно если бы Погорелов все таки расказал что-небудь пикантное из жизни Солонтая))) Ну а Солонтай все таки выдал еще пару подробностей из жизни Виктора Владимировича, которые не были обнародованы в телепередаче:)) Кстате еще забыли сказать о том, что у старшого сына Виктора Владимировича еще фирма рекламная имееться под назв. Бумеранг))) И как Виктор Владимирович по приходу в мерство моментально узаконил мараторий на рекламу в городе,а фирму Дрим взял и приобрел))) ООоойй дядя Витя брешешь ты брешешь)) Да каждому понятно как Артемка такой опытный,знаток в юриспунденции недавно окончил ВНЗ и тут опа- зам БТИ стал))) Ну и конечно газеты некто в Ужгороде не читает и всю зиму вместо того чтобы снг порядочно убирать чтобы граждане ноги и руки не ламали,он паркоматами занимаеться))) которые кому наф.нужны!!)) Эх народ народ... вы продали свой город и свои дома также как и свои голоса по 500грн на выборах.. Ну что ж теперь не кричитите!! А лично я не голосовала за него

У
Ужгородець

Не подасть, бо там все було коректно і правдиво. Погорелов цурається судимості та в цьому плані в нього ще все попереду, дійсно, що тоді сидів за дурницю в порівнянні з тим що накрав в 2000 них роках. Чого стоїть одна сума в 52 млн., яка загадково зникла з бюджету в 2004 р. Криса.

Читайте також