Пограбована працівниця Ужгородського суду розповіла, звідки в неї мільйон (ВІДЕО)

16
30

"Батько ми дав, пацан ми дав, заробляю" - так коротко прокоментував жінка інцидент з пограбуванням.

Більше у сюжеті журналістів, а також у новині Mukachevo.net.

Коментарі

Е
еее

Це жах.Рівень інтелекту в даної працівниці суду можна прирівняти до рівня сільської доярки.Ганьба ,що в нас такі судді і їх помічники.

О
Оля

От такі "гукани" і працюють в судах, які навіть не вміють розмовляти....

С
сонька

ЄДИНІ в цій країні,хто дійсно бореться з корупцією, це - квартирні крадії та підпалювачі машин. Сумно

1
102

Пацан дав. пацан забрав !!!!!

Ч
чесний

Ко не знає красти сидять у тюрьмах, а ко знає красти сидять у кабінетах!

МЦ
модерація це по європейськи

слухай коррадо , никого туй жаба не давить , просто всі прекрасно розуміють що ці кошти нечесно набуті , завдяки тотальній корупції та круговій поруці , при твому любимому совкови , коли мій батько будував хлів то тримав квитанції на будматеріали до самого розпаду совка , тому що боявся що якщо обхсс прийде провірити звідки матеріали щоб міг відчитатися , а тут на пряме питання звідки у вас такі гроші , лохушка з пропитим голосом каже ош отиць ми дав та й пацан , особисто я за те щоб таких "людей" які не можуть довести свої статки саджали в тюрму від 7 -ми до 10-ти як при совкови , а в особливо великих розмірах від 15-ти до вишки , а то зловили діамантових прокурорів з мільйонами долларів і похер всьо , до речі в продвинутій німеччині в післявоєнні роки за проїзд без білета розстрілювали на місті , з часом з"явиласся і німецька точність і свідомість

P
ProRock

Вона конечно бичка ще та але... з якого часу міліон гривень став такою нереально велико сумою всього навсього 40 000$, чи на Україні заборонено гроші зберігати???

К
коррадо

Хохло-закарпутцев наповал задавила жаба.Всегда рады беде.

БЛ
бачо Ласло

Ну і базар у бидлячки.Крім обслуговування суддівських пуцюрисок нич не вміє.Та ще трохи на передачах грошей суддям заробляє у вільний від пуцюрисок час.

СБ
Салмана бен Абдель Азиз Аль Сауда

Поставте себе на місце дівчини її обікрали на чималу суму, в неї вже й надіїї мабуть не залишилося на те що гроші колись їй повернуть а тут папараціїї зі своїми провокуючими запитаннями. Дівчина вона хороша і гарна насправді, мені так задється, бачив один раз в житті:)

М
мукачівець

якби сьте ще пошуршали в мукачівському суді..там селянок з купованими дипломами хоть греблю гати....не держава,а шалман..два слова звязати не може...зато с...ти научені

5
55

шалава...причому настояща..весь Ужгород вже то перепробував...

1
123

http://vk.com/id135823526

9
911

Вор украл у вора,все нормально. Такие персонажи как она в суде зарабатывают как посредники. Спокойно можно идти на обыск к судьям того суда где она работает,можете себе представить какие "веселые цифры" там будут :)

1
12345

Няня зазвідати щи треба, а звідки у нього такі гроші??? Ко йому дав??

М
МедіаКритик

Стовідсотково діяли за принципом: грабуй награбоване.

1
12345

Я одно не розумію, чому никого з бандітів і тих кого підозрюють не показують, та покажіть працівника суду, най всі видять ко, шо і як говорить. За такое в Європі би вже давно уволили з суду, тому наші туда і не рвуться!!! То точно бов карпатський Робін Гуд, який заберає гроші від хабарників і лищає їх собі, бо на 1400 грн. мінімалки НЕ РЕАЛЬНО ЖИТИ!!!!! Стріляти треба хабарників, увольняти і заберити дипломи!!!!! ДОКИ БУДЕ СИСЬ БАРДАК???????????? До всіх ко замішаний до влади питання!!!!

O
Oleg

знаэш ко мiй няньо??

Д
Добрый

Ай,ай,ай! Ну как вам не стыдно считать деньги в чужом кармане! Мама с папой вас не учили этому? Скажу больше, зависть - смертный грех!!!!!!!!! И нет вам прощения. Гореть вам в аду, завистники. Хохлы! Вы неисправимы. Евреи плачут кошерными слезами, маца в горло не лезет. Всё скупили, взяли власть и - нифига! Налетели на хохлов и всё! Маладца, так держать.

П
ПрРАВДА

модерація це по європейськи 13.04.2016 21:17 капец бичка ))) ----------------- хах, натуральна!

П
ПШОНКА

яка крадішка Н....УЙ ПАЦАН ДАВ ПАЦАН ЗАБРАВ!!!

МЦ
модерація це по європейськи

капец бичка )))

С
Смс

Такі гроші - мізків нема щоб поставити охорону , цю бикоту в УЖНу навчили так розмовляти!

ДM
до McMurphy

Ця мільйонерша із далекого села у Свалявському районі, якій батько купив диплом, квартиру і місце у суді) так шо познайомитись напевно теж тільки через батька)) державний працівник навіть не вміє адекватно та грамотно розмовляти із журналістами "пацан ми дав" - грамотейка і дійсно її не шкода!)

M
McMurphy

Це просто шедевр!!!! Дайте хтось ссилку на акаунт в соцмережі цієї мільйонерши , треба познайомитись поближче)))))

С
судья

мені пАцан дав чуЄш ньи...культура а головне яка мова літературна в працивників суду.

5
555

тоди скильки милионив судди и прокурори мають.

B
betonus

Як чемно, культурно відповіла репортерці та, так звана, працівниця ужгородського суду. Чомусь зовсім її не жалко.

B
betonus

Якщо у простої працівниці суду міліони водяться, то які суми тоді знаходяться у судів, прокурорів, адвокатів.

П
ПрРАВДА

Вот таких і треба грабити - шо їм дав няньо.більше неможу нич повісти...

Читайте також