Погрався у "шерифа": У Мукачеві зловили водія з незаконними "мігалками" (ФОТО)

11
8

Чоловік за кермом був ще й у нетверезому стані.

У прес-службі Патрульної поліції Закарпаття розповідають, близько 01:00 години зупинили водія ВАЗ-2107 на вулиці Об’їзній, адже той порушив ПДР.

Під час спілкування, патрульні побачили, що водій знаходиться у стані алкогольного сп'яніння. Але від освідування він відмовився.

Також у передній решітці автомобіля були встановлені проблискові маячки синього та червоного кольору без відповідного на те дозволу.

На чоловіка склали протокол за статті 122-5 КУпАП, тобто встановлення спеціальних світлових пристроїв та за ч.1 статті 130 КУпАП, а саме керування у стані алкогольного сп’яніння.

"Водії, встановлення спеціальних світлових або звукових пристроїв тягне за собою адміністративну відповідальність і передбачає штраф у розмірі 8 500 гривень", - повідомляють правоохоронці.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижнього допису

Останнє речення - зауваження ДУЖЕ доречне .

ДД
До дідов і їм подібних

Мозок собі купи краще і такі як ти. Колись на таких машинах їхали твої батьки і були людьми, не сигналили один одному без поважних причин, шанували один одного, було водійське братство, зупинялись допомогти в разі чого, тебе народили. Зараз мерзота нахваталась піни блатної, стоячи за кілометер від блатних і гне пальці одне перед одним кращими машинам, наколками і бульбами з носа, дітей не може мати. Понаганяло смердячого непотрібу і вважає, що воно їде на кращій машині. Ти є "кращий", поки тебе доля не звела з серйозними людьми.

ВИ
Вова Из Ужг

В городе ужгород полео машин кается с крякалками и мигалками серый ленд крузер, черный рендж ровер, белый скласс и перечислять можно долго, город маленький все на виду....всегда спешат по обочине на гагарина, а тут ладу цыганскую словили , а не серьезные тачки кишка тонка мусорки что сказать...

К
Колобок

У полицейских самих нету разрешения на установку маячков

S
sex

Жapкиe девyшки ищyт нoвых ceкc паpтнеров! Вcе бecплатнo и aнoнимнo, вcе дeвки жaждyт cпеpмы и любят ceкc ---- http://bit.do/miase

Д
Дідо

Машину нормальну собі би ліпше купив. А то на дідових Жігулях некруто мігалки класти

5
555

Яке воно дурне.

Б
Баракуда

Так возмите его в полицию, сам же рвется мусцора.

Читайте також