Показував свої непристойні фото дитині: у словацькій Нітрі судили 50-річного збоченця

71
0

50-річний чоловік розбещував дівчинку просто в автобусі. Чоловіка засудили за сексуальне насильство.

Інцидент почався на автостанції словацького міста Нітра було близько восьмої години вечора 9 березня. Дівчина, якій ще немає п'ятнадцяти років, чекала на автобус до сусіднього села. Чоловік почав спілкуватися з нею, запитував чи є у неї хлопець, чи курить і п’є, скільки їй років, чи був у неї секс.

«Згодом він сів поруч з нею в автобусі, де під час поїздки показував їй фотографії на своєму телефоні, в тому числі фото свого пеніса», — йдеться у вироку, який кілька днів тому виніс окружний суд у Нітрі.

Далі чоловік почав робити дівчинці компліменти та розспускати руки. «Він схопив дівчину за стегно, також за інтимні місця, за груди, потім тримав за руку, яку цілував, торкався губ, хоча знав, що вона неповнолітня».

У вироку зазначено, що підсудний «вчинив сексуальне насильство над особою віком до п’ятнадцяти років». Його засудили до трьох років позбавлення волі за злочин сексуального насильства.

Утім чоловік не сяде в тюрму, але буде на п’ять років іспитового терміну. Під час цього періоду його поведінку контролюватиме спеціальна служба.

Також на нього наклали заборону на будь-які контакти з потерпілою, збоченець не повинен навіть наближатися до неї на відстань менше п'яти метрів. Також він повинен письмово вибачитися перед дівчиною.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також