Поки газовики святкують Івана Купала, ужгородці сидять без газу

6
0

Пішов другий тиждень з моменту відключення багатоповерхового будинку №9 на вулиці Чорновола від газопостачання. Мешканці нарікають, що працівники не проводили жодних робіт минулої п’ятниці, мотивуючи це святом Івана Купала.

 

В оголошенні на під’їзді будинку була вказана дата відключення газу, однак дати його підключення оприлюднено не було. 
 
 Ірина, мешканка будинку №9 по вулиці Чорновола, розповіла,  що з кожної квартири ініціативна група зібрала по 400 гривень. «Мешканці розуміють, що заміна труб необхідна. Однак, ми не знаємо скільки ще просидимо без газу та на що нам розраховувати. Ми нерідко чуємо у різних ЗМІ, що міська влада сприяє переходу на автономне опалення. Втім на собі ми цього поки що не відчули». 
 
Заступник голови правління «Закарпатгазу» Павло Нагірний пояснив, що підприємство нині проводить роботи по узаконенню самовільно встановлених газових котлів. «Проектно-кошторисна група розробила бюджет ремонтних робіт та донесла його до ініціативних груп мешканців будинку. Активісти зібрали кошти, адже в бюджеті на заміну газових труб жодної копійки не передбачено. Природньо, що люди незадоволені, адже 400 гривень – сума чимала. Ми вже написала листа губернатору, попросили його повпливати на ситуацію, адже мерія не цікавиться ходом робіт. Ми неодноразово просили міську владу звернути увагу на те, що увесь фінансовий тягар лягає на плечі людей. Втім, поки що ми не отримали жодної реакції від міської влади». Заступник голови правління «Закарпатгазу» пообіцяв, що газопостачання у бидинку №9 на вулиці Чорновола буде відновлно вже сьогодні, не зважаючи на святкування робочими всіх можливих релігійних свят. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також