Поки господарі спали: У Мукачеві злочинці викрали з будинку гроші та коштовності і поїхали на краденій автівці

9
31

Зловмисники діяли вночі. Винесли все на що розраховували, а головне змогли вкрасти і автомобіль.

Злочинці проникли у будинок шляхом пошкодження замка на вхідних дверях. Працювали тихо і тому власник будинку не прокинувся. З будинку крадї вкрали готівку та дороговартісний годинник. Наостанок прихопили сервер з відеозаписами камер спостереження та ключі від автомобілю «Mercedes GLS».



Проте крадії не змогли далеко поїхати. Автівку сховали у полі між населеними пунктами Кучава та Ділок, а потім один з них сам попався. 40-річний місцевий житель зізнався у скоєному, а обшук у його помешкані довів причетність до злочину. Іншого фігуранта вже встановлено, але ще не затримано.

Нагадаємо, що вчора у Київській області затримали одного із нападників на валютника у Яношах.

Коментарі

Л
Лоцков

Маскалям у коментах : ни любится вам наша бисіда , продавайте хижі тай звіздуйте через перевал , через Украйну , туды , где тайга и Нижний Тагил .

П
Правдоруб

А тих досовських коли уже закривуть вмисти з Тим смотрящим???

Л
Лин

Коля иди поличи голову прокурору,и непиши дурниць за Женю.

Э
Эно-мебли

Хоть в комментариях убогие и недалёкие, могут высказать свое мнение,идите стать черти утром на роботу

)
))))))))

Судя по коментам идиотов в Мукачево перебор, одна надежда на корону вирус)))))))))

П
Правдоруб

Шо тот чопей у политику пушОв, отколи то бариг лаливских у политику пускавуть? Най иде у свое лалово героин продавати а не наших дитей у вариши травить! де позирать влада коли всьо ся робить откритто!!!

СК
Сопли киндиришова

Савчин на чопея робить тот го отмаже , Шо тот савчин с пистолетом ходить по хижам попався бо мени я бо у гузицю забив то Шо му на зони каждий день забивали..

С
Стойка

Люди добри, який тот другий з сваляли?! Ви што подурили та то эвген Савчин. Жиэ у пентагони сам бик киндиришивський!! Усе вмисти ходили крадачи недуйдави!!!

З
Знающий

Уже даже зарічани перепужені перестали бородачам платити

М
Майдаун

Чистильщику будару, стерненко,то курячка гнидава,а “біла стріла”,то біла гіморойна свічка.

Ч
Чистильщик

Як би Мукачеву залучити до плідної співпраці Героя Стерненка з Одещини і групу "Біла стріла" ? Для утилізації цього зброду. Їх же не багато .

?
?

До кого то залізли в хижу?

БГ
банда гієн

тепер главний барижка джані слюнявий!

Л
Лин

Та де то дуже авторитетна людина и його окружение, бариг,и, мойщики,музиканти,жинить на х....й тих авторитетов

У
Ужгород

Пацани мають знати Пашкуляк позавчора приїхав з своїми бородачами на границю Чоп начав мурчати ош він главний Босс і усі мають платити хто возить заробічан з кордону но не там було Пацани нормальні повіли ти ко ? Ти нико і звати тебе нияк ти нарко барига перепужаний . Ноги в руки і вали докіть не обосали

ДН
До нормального газди

Зачем ломать, хоронить ты телефончик напиши мы сами приедем, а то вы барижки расслабились чуток несёте чушь думая, что .................продолжать небуду,город сук, бариг,и всякой х...ни бородатый.

МБ
Мукачево без бородатих

У городі появився дуже серйозний благодетель і меценат Владік Русин. Просто добрячиско а не чулувік, лем жона даколи одпизьжена на роботу приходить

Н
Няньо

Айно айно сам попався, злодюги просто ни на того чоловіка попали, та їх за годину мусора найшли, бо прекрасно знавуть ко чим заниматься, процент їм капать помали, кіко уже домів обчистили у вароши, Никого бідні найти не годні, а туй явно бомбанули чоловіка із связями та хууй їм у роті уже лежить.

Q
Q

Бандюкiв Мукачево посадити у тюрми простий народ за.

В
Ворам

Сі ауєшники недоєбані, дись лиш попадетеся на нормального газду, на мене в тому числі, я вас богавам на місті похороню, кажду кістку отдєльно ламати буду, думавуть ош стволи покупували та убога за пазухов, надійтеся дальше))))

Й
Йося

Нигда не думавім шо сись чоловік крадач )))))

ЕД
Ехо доси

Того макгрегора укопкали у гузицю у районі! Гойра Доси

ДК
Дон Кінг

Ко шо чув за Конора?? Кажуть писок набили, пояс забрали..

1
12345

Коли вже Гозду з шкетом закривуть,доки будуть на ментів красти?

ДР
До редакції

Хто жертва ?

7
789

От Магрегора уже пояс забрали.

ПР
Поющая рижая барада

Щи Русина уладити треба, чекать тюрьма того рижого чипушилу Вер ся в благотворітельность із якимось фейковим Мак Грегором

Т
Тьома

В городі порядок наводять. Білого і його піхоту закрили, шкварю посадили, пашкуляка людей посудили і дальше судять як чую. І до других най би добралися молодці !!!!

Б
Барига

Се якісь мутки. Господарь жив у замкови,што нич не чув!? Обокрали, сервер обезвредили,ключі забрали,Мерса із двора угнали! І нико нич не чув? Се єдно. НО А ПОТОМ ПОСЛІ ТАКОЇ ОПЕРАЦІЇ ПУШОВ І ЗДАВСЯ МЕНТАМ!? Совість го загризла!? Сміх та й годі!

О
останньому

головноє,што іх ймили...

П
Петро

Я надіюсь ті злодії які обкрадали постійно по ночам це вже десь 50 епізод. Крали постійно в районі четвертої години ночі основному приватні помешкання будинки і часто машини Вспливали в Сваляві . Думаю що 2-й злодій це житель Свалявщини або Сваляви.

Читайте також