Поки карантин: Чарівна закарпатка Еріка Герцег приміряє оригінальні наряди

11
15

Концертів нема, а значить можна проінспектувати для себе нові модні тенденції.

І якщо хтось подумав, що це подушка, то це не так. Це повноцінне плаття. Або, як сказала сама Еріка, новий концертний костюм. Дівчина вже отримала під цією фотографію 27 тисяч лайків у мережі "Інстаграм".

Нагадаємо, що Mukachevo.net публікувало ТОП-10 модних нарядів Еріки Герцег за 2019 рік.
 

Коментарі

О
Олександр

Шо у ній чарівного?. Замужем? Целка?. Що ви маєте на увазі - (Чарівна). Сякі Чарівні з Ужгорода у Мукачево у готель Альфа ішли ся тігати за гроші...

ЙБ
Йовжі бачі

Чарівна?!... Та не смішіть ми папучі! А тот заголовок на собі бізонь мусит мати - оби сигінь-фатьови синяків собі не понабивали

ПБ
Павло Брехлійчук

Шо mukachevo.net шо ця шмара полудурки простріленні на голову більше нема що вам добавити фігню всяку засираєте у себе й так гнилому Брехливому порталі! Це бляха ваш максимум за всяких тупоголових блондинок статті робити. Відписка від вашого психдиспансера.

С
Стьопа

Анорексичка

P
Pfr

Її би завезти на фестиваль гентешу у Гечу, та нагодовати порядно свіжатинов, солонинов, пікницьов із шовдарями. Най би набрала 15 кіло. То бола би читава дівка може. А йсяк - сама кожа і кості.

К
композитор

Це шо за дістрофік?

ДН
До нижнього

Для чого рекламувати цю шмару ? В чому ii унiкальнiсть , окрiм того , що бере мiкрофон у рот ?

Ш
Шокуючий

Боже, но ви і гукани єдні....Таке відчуття, що прийшли варвари....Або печерних людей навчили бити бо клавішам....Злість вас ваша ще не поїла? Як мож бути таким? Позор мені за таких закарпатців!!!!

7
789

Красивая

ДВ
до всіх

Таланнт то Є.Сильно не Обзивайте ЇЇ-шоб обьективно то було,Но-но то шо самовлюбльонна і глуповата точно! З Москви все приїзжає.,але шо там робити?

М
Мацкаль

Це донька того Герца, шо має отель возле красной горке? ю.р. привет.

С
Совгавбиров

Мукачево Нет. Кульком уже вам писав , ни укладуйте сякоє . Наші калхозникы - гуканы сякоє ни розумівуть . Видите як габрікавуть , они ни бирувуть позирати на таку файну дівочку . Фраси їх имнявуть .

W
wowhn

прикрасна

ДР
До редакцii

Напишiть прайс цiei , нашоi землячки ! Ще укажiть пробiг та кубатуру , характеристику i все таке ! Дякую

В
Василь

Нашо ви ісе пишете , реально ? Це журналістика і новини ?

Читайте також