Поки Погорєлов обіцяє цілодобове водопостачання, Водоканал повертає Ужгород до води по графіку (ВІДЕО)

3
0

Таке протиріччя між обіцянками та реальними діями вийшло через те, що ужгородці боргують Водоканалу кошти.

Вчора, 4 серпня, на офіційному сайті міськводоканалу Ужгорода з’явилось повідомлення про те, що у зв’язку із низькою оплатою споживачами послуг з водопостачання та водовідведення, склалася ситуація, коли підприємство не в змозі розрахуватися із електропостачальною компанією за спожиту електроенергію у повному обсязі. У зв’язку з цим, підприємство вимушено подавати питну воду у помешкання абонентів лише на рівні проплат, в середньому, по місту.

Відтак, у тих будинках, які було переведено на цілодобове водопостачання та тих, в яких збільшено подачу води поза графіком, тимчасово, до поліпшення ситуації з оплатою мешканцями міста за спожиті послуги, питна вода буде подаватися за графіком: з 6.00 до 9.00 год.,  з 12.00 до 14.00 год. та з 18.00 до 23.00 год.

Разом з тим, мер Ужгорода обіцяє містянам цілодобове водопостачання у всіх районах ще з 2010-го року. Зокрема нещодавно він зазначав, що цього року вже 15 тисяч ужгородців отримали безперервне постачання води. Також сьогодні Віктор Погорєлов прокоментував, що за два місяці все місто отримає цілодобову воду та поросив ужгородців вчасно сплачувати за послуги Водоканалу.

Mukachevo.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також