Поліцейські Мукачева "відчитали" батьків, діти яких прогулюють школу (ФОТО)

13
5

У Мукачеві відбулась зустріч поліцейських, викладачів загальноосвітнього закладу, соціальних працівників з батьками дітей, які часто прогулюють уроки.

Питання відвідування навчального закладу цього мікрорайону Мукачева завжди було актуальним.  Діти з даної школи часто пропоскали уроки без поважних причин, що негативно впливало на якість отриманих ними знань.

Для того, щоб змінити ситуацію поліцейські разом з соцпрацівниками та керівниками навчального закладу провели зібрання з їхніми батьками.

На зустрічі батькам довели основі вимоги і правила щодо шкільної освіти їхніх дітей. Згідно з Інструкцією Міністерства  освіти України  учні, які тимчасово не відвідують навчальний заклад,  мають  подавати медичну довідку чи письмове пояснення від батьків про причину відсутності на уроках.

А у разі відсутності понад  10 днів, освітяни складають  відповідний акт,  інформуючи службу у справах неповнолітніх та поліцію.

 

Коментарі

П
простий

нехай наркоту краще шукають!!!! вівдавжні поліца ?

Л
Люди

Так сказать... наказали циган))??

А
Аліна

То вони в змові.договорняки по мукачівськи.пишуть які вони трудяги скільки зробили для садиків і шкіл. А бабло мутять і на карман. Но скоро з них спитають то не за горами!!!!!

К
Краще

Краще зробіть перевірку ідальні..діти в школу не ходять..а кошти виділяють на харчування.. ПИТАННЯ !!!! Хто отримує і привласнює ці кошти?? Управління освіти?? Директор чи підприємець який годує

П
Пітьо

Зря тратите час на циганів. Вони просто прийшли поржати. Бо самі коні пасли і жилізо збирали замість школи.

Читайте також