Поліцейські на лижах: Як пройшов перший день інспектування на Закарпатті (ВІДЕО)

4
16

Поліцейські на лижах забезпечуватимуть громадський порядок на одному з гірськолижних курортів Закарпаття.

Єдиний в Україні гірський патруль створили у рамках проекту "Впізнай патрульну поліцію". Поки що він працюватиме у селі Вишка, тут діє найдовша гірська траса в Україні. У вихідні її відвідує щонайменше 1000 людей.

Основне завдання поліцейських забезпечити громадський порядок та дотримання закону під час відпочинку. Туристів такий експеримент здивував, однак, і порадував.

Більше дивіться у сюжеті Подробностей:


Коментарі

ДН
До нижньої марги

Навіть тяжко уявити ,що є такі дебіли ,як ти .Прочитай свій висер , напруж свій курячий мозочок і можливо ти зрозумієш ,яку дурню ти написав. Хоча я забагато від тебе ,дурака вимагаю ,іди упий шмурдяка і спати.

Д1
До 14:26

Відкрию тобі , дурачок під псевдонімом , що і ФОПи сплачують податки в бюджет (уяви собі) , і у них теж обслуговуються громадяни України (уяви собі , це правда ). Але підприємці наймають охорону з фізичних осіб або воєнізовані групи охоронців , встановлюють камери спостереження (відеонагляду) і сигналізації. Озброюються , щоб відбитися від злочинців . Тому , не зрозуміло , котрому поліцаю прийшла ідея виділення частини особового складу на "ці заходи" ...? В такому випадку - ставте поліцаїв біля кожного об'єкту , що веде підприємницьку діяльність . Не маєте людей , тоді поверніть їх туди , де вони найнеобхідніші !!!

М
Москаль

В місті палять машини, торгують наркотою, зброєю, рекет, розкрадання... а вони на лижах патрулюють... Ганьба... Інших важливих справ не найшли, ви б ще шашлики на "Святі вина" жарили і розказували що за порядком наглядаєте... Чорті шо ся робить... за наші з Вами кровні люди займаються будь чим, тільки не тим чим мають...

ЄМ
Є менти є мусора

Мусора превращаються в чорти шо

П
Пенсіонер

Де шоломи? Про яку безпеку йде мова? Деякі патрульні в перше на лижі стали, давно так не сміявся. Один лиш бордіст катав, і то в своє задоволення.

Б
Біта

Петрише ти нацюцюрник!!!

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

За які твої гроші ,воняку ?Для тебе 100 гривень до є страшна сума , кацапе. А курорт платить податки в бюджет і послугами курорту користуються громадяни України.А ти троляко кацапський закрий своє гниле піддувало.

Т
Трудящий

С..ки ,за наші гроші херньов занимаються!!!!кругом грабежі,вбивства,наркота ,а ці уро... на лижах,то є приватний курорт нехай самі забезпечують порядок,не за Мої гроші!!!!!!! ПІ...РАСИ !!!!!!СКОТИ!!!!!

Т
Трудящий

С..ки ,за наші гроші херньов занимаються!!!!кругом грабежі,вбивства,наркота ,а ці уро... на лижах,то є приватний курорт нехай самі забезпечують порядок,не за Мої гроші!!!!!!! ПІ...РАСИ !!!!!!СКОТИ!!!!!

П
Просто_В_Шоці

Відібрали, мабуть, 'найхоробріших', для роботи в "епіцентрі злочинності"... А ще цікаво дізнатися прізвище 'професіонала', якому прийшла в голову ця геніальна ідея...

З
закарпатець

В Ужгороді та Мукачеві неможливо дочекатися патрульної поліції, на вулицях грабежі наркотики зброя а вони катаються. ГАНЬБА

Р
Ржу

А літом на басейни))))

М
Мукачівець

В поліції є адекватно мислячі ???

ДМ
до марценишина і нач увд

открий очі і увидь шо ся у мукачеві творить , який бардак, а вас у гори понесло клоунада

А
Артур

Клоунада..розкривайте злочини ліпше, а не катайтеся. Там інструкторів є доста, які порядок більше наведуть як ці діти копи:)

Г
гіві

ідіть робіть дашо а не сувайтесь там

Читайте також