Поліція кваліфікувала інцидент з вибухівкою у Мукачеві як замах на підпал (ФОТО)

6
13

Як вже повідомлялося, сьогодні зранку до поліції зателефонувала адміністратор одного з готелів Мукачева і повідомила про підозрілий пакет, з якого стирчать дроти.

Прибувши на місце події, працівники поліції та експерти встановили, що поряд з будівлею готелю, що розташований в мікрорайоні Паланок міста Мукачево, лежить каністра з рідиною, до якої прикріплена коробка  із елементами електричного живлення та проводами.

Правоохоронці вилучили підозрілий саморобний механізм та направили на експертизу.

По даному факту слідчі внесли відомості  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 – ч.2 ст.15 Кримінального кодексу Украіни (замах на підпал). Проводиться досудове розслідування.

Коментарі

Д
до

то конкуренти сигаретні

О
Олександр

Рішення проблеми є.... 1) підняти ціну на сигарети як в Чехії... пачка дещевих сигарет 70 крон = 70 грн. 2) вішати всіх наркоторгівців як в Китаї та тих хто займається продажою Людей. почати з Ланя..... 3) таксистів які займаються сутенерством сажати пожизнено а повій вбивати із них нормальних жінок не буде і ніякої користі державі не приносять лише позорать Україну... 4)......................................... купуйте білі каністри з проводами і наводіть порядок самі тому шо з міліції толку небуде - знаю з власного досвіду,

1
147

переговорити немогли жорстокі пішли часи

М
мент

там сигарети контр.банд. замішані

1
1234

У Гелені своїх бариг хватає

С
СБУ

А коли антарес зорвуть вмісті з наркотою??

О
Олексій

Бандитський Петербург! 90-ті повертаються!

1
121212

гелена не масарика

1
1234

готель Гелена

5
555222

се правда шо отель масария

Т
тайсон

то масарика готель. они го добють

О
Олександр

Пітю ти молодець, продовжай, бо се пісец шо ся у Вариши робить, кругом бл.дюшники де продавуть наркоту хепірум. пали усё подряд і не забудь про Гавань.

П
Пітьо

я вам казав шо щи не такоє буде

Читайте також