Поліція кваліфікувала обстріл авто біля Мукачева як замах на вбивство

7
18

Правоохоронці розповідають, що на місці обстрілу правоохоронці знайшли п?ять гільз та одну кулю, походження яких встановить відповідна експертиза.

Речниця закарпатської поліції, повідомила УНН, що за фактом обстрілу автомобіля поліція внесла дані до ЄРДP із кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) та за ч. 2 ст. 15 ККУ (замах на злочин).

Також у поліції повідомили, що постріли, які здійснив невідомий, були спрямовані у задню частину автомобіля “Mercedes-Benz” — багажне відділення, номерний знак тощо.

Як раніше повідомляло Мukachevo.net, потерпілий власник авто є помічником на громадських засадах одного з народних депутатів.

Коментарі

ПС
полк спеціального призначення

то лиш від бронебойно-зажигательної пулі загориться бензин

Д"
до "тупого коня"

мабуть погано вчився вшколі, якщо таку дурню пишешь??? ти скорішь десь із Пузняківців...із тих що живуть на зібрані гриби а до школи не одять по немає дороги та сніг великий..............вчись коню, бо то ще "велики" Ленін уповів - "Ученье свет, а неученье тьма"...

Н
нарко

наркобарони чинадієвські і контробандісти теперішні поліцейські

О
Олег

Барани обое)))))кіби попали у бак та нич би не боло просто бензін би витік...люди добрі напозиралисьтеся фільмів та думаєте кіть стрільнути у бак та буде взрив))))))

ДТ
до тупого коня

Коню ясно а тоби баранови нi- якби попали в бак та всьо капец!!! А ти барана говориш хотили напудити

МЦ
модерація це по європейськи

ци не так

П
правдоруб

Пашкуляк звичайна "криса", яка за вказівкою "Блюка" ( він же нардеп Ланьо, який очолюе ОЗУ Закарпаття), спочатку проліз в органи влади (15 років тому) щоби вирішувати питання "Блюка" через важелі впливу у держструктурах. Потім, коли цю "крису" реально вигнали з Мукачівської РДА, "Блюк" Пашкуляка за заслуги та допомогу взяв до себе зробивши радником нардепа бо у того й надалі залишились особисті зв"язки з корумпованими представниками держвлади аж до кабміну та апарата президента. ВСЕ ДУЖЕ БАНАЛЬНО просто, бо так званий "розстріл" автомобіля Пашкуляка звичайна "постановка" та піаркомпанія, бо як би ХОТІЛИ ВБИТИ, ТО ВЖЕ ДАВНО БИ ВБИЛИ..........от і вся казочка малята..........

Т
То

То свои пугают! Чтобы развести!

Й
йо

любиш медок.люби и холодок.

Ж
жир

мінімальну зарплату як другі мавут

Ф
Ферко

Навiрно в бак хотiли попасти бися взорвав

К
Кінь

Коню ясно, що коли хочуть убити, то вбивають, а не обстрілюють.

П
Пашка

Масарик віз у багажнику нелегалів

1
17

ну це конешно модератор бистро сработав

А
ато

повязані вони з поліційов тісно дуже

КЛ
Країна ло**ів

Цікаво,у якій країні поліція б проводила слідчі дії на муляжному авто,в той час як справжнє поспішили забрати від "лишніх глаз" з місця події?

С
СБУ

правда писанина

1
17

а він в багажнику їздить то стріляли в зад точно а бо шось віз у багажнику кось хотів намекнути на се

Читайте також