Поліція Львова обшукала орендовану закарпатцями квартиру, через підозри крадіжок (ФОТО)

8
0

Вчора працівники Галицького відділу поліції в рамках відкритого кримінального провадження за фактом скоєння майнових злочинів провели санкціонований обшук в одній з квартир поблизу Краківського ринку.

Правоохоронці розповідають, у помешканні правоохоронці виявили близько 15 осіб, серед яких діти, усі вони є мешканцями Закарпатської області. За їхніми словами, квартиру вони орендують.

— Ці особи неодноразово доставлялися в Галицький відділ поліції. З ними було проведено роз’яснювальні бесіди щодо недопущення вчинення крадіжок. Вони запевняли, що у місті випадково і що скоро повернуться додому. Але за деякий час знову потрапляли в поле зору правоохоронних органів. Ми їм пропонували виїхати зі Львова, повернутися за місцем проживання, влаштуватись на роботу і вести нормальний спосіб життя. Навіть доставляли на вокзал, де вони сідали в поїзд, але через деякий час знову поверталися. Також серед цих громадян було виявлено осіб, яких ми раніше затримували за вчинення кримінальних правопорушень, зараз матеріали справи передано до суду, – розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Галицького відділу поліції підполковник поліції Петро Швороб.

Наразі правоохоронці проводять перевірку причетності громадян Закарпаття до скоєння крадіжок та інших злочинів на території Львова.

правоохоронці зазначають, у разі виявлення таких фактів відомості будуть внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Речі, які були вилучені під час обшуку, перевіряються на предмет того, чи не являються вони речовими доказами в інших кримінальних провадженнях. Проводяться слідчі дії.

Дивітсья також: Відео дня: Ukraїner показав життя закарпатських ромів

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також