Поліція Мукачівщини відговорила молодого чоловіка вчинити самогубство

12
3

Випадок стався сьогодні, 10 лютого, близько 03:05 години. Саме у цей час поліцейські отримали повідомлення від чоловіка, який розповів, що хоче покінчити з життям самогубством.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття зазначають, що на місце одразу виїхав екіпаж патрульної поліції. У дорозі вони говорили з ним по телефону.

Коли поліцейські прибули до будинку чоловіка, він категорично відмовився виходити та зачинився у одній із кімнат будинку, вимкнувши телефон. Разом з батьками поліцейські групи реагування патрульної поліції Павло Станкович та Іван Пукман силою відімкнули двері, де виявили молодого хлопця з ножем в руках.

За кілька хвилин поліцейським вжалось відвернути його увагу та не дати вчинити непоправиме. На щастя, хлопець прислухався до поліцейських і вони зуміли відібрати від нього ніж.

Молодий чоловік пояснив, що на фатальний крок його підштовхнули життєві обставини. Врятованого хлопця правоохоронці передали медикам, які продовжили з ним розмову.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Г
Гукан

За даними ООН на окраiнi за 2020 рiк бiльше 9000 людей покiнчили з життям шляхом самогубства ! Редакцiя видаляе коментарii!

Ч
Чинадиэвиць

Шубик малий накормить их порошком та дуриють як ломка гроши ниэ бо робити нехочуть та пак без дози галюни у них

КС
Кетчуп старий

Ваня джекес - навірно відео не грузило на ютюб

Читайте також