Поліція назвала міста Закарпаття, де зафіксували найбільше порушень карантину минулої доби (ФОТО, ВІДЕО)

7
11

У вівторок, 18 січня, правоохоронці провели понад 250 перевірок дотримання громадянами вимог карантину в усіх районах області тривали.

В поліції Закарпаття розповідають, що за минулу добу правоохоронці зафіксували 21 порушення вимог карантину.

Найбільша кількість порушень зафіксована саме у закладах громадського харчування та закладах побутового обслуговування населення в Ужгороді, Мукачеві та Виноградові. Порушники сплачуватимуть штраф.

15% із загальної кількості адмінматеріалів, складених за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей), становлять ті, що стосуються саме відсутності в персоналу закладів плр-довідок чи сертифікатів про вакцинацію.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
Соросятко

Бачі ти молодець, нарас видно розумний чулувік

В
Василь

У поліцію понабирали рагулів щоб ті ходили баранів штрафувати за порушення правил гри в « барановірус». Ко не грає - до того й не приходять, бо пошлють в відомому напрямку, ще й відео з цими ковдушами зроблять файноє для ютуба.

ДБ
До бачія

Прийдуть лим до тебе, бо нараз видко, шо то є розумово отстала людина

ДБ
До Бачія нижньго

Майже хлопе у масці умреш лем ти !

Б
Бачі

На зеленому базарі у масці бов лем я. На Гіді у масці бов лем я. У епіцентрі у масці бов лем я - у працівників маски боли лем для виду - заисали як шарфики. У алмах маски треба надівати лем у день перевірки - при чому, не розуміву, откуда оги знавуть, коли буде перевірка ? :) У податковій і мрев маска бола лем у мене… А перевіряти прийдуть кого? Правильно - мене! :) Країна унікальних 73-%них людей!

М
М

У Сільверленді і Епіцентрі вообще всі без масок ходять , чимо ви срані муніципали туде не ідете ??? Бабок на зеленому базарі життю учите , дуже їм легко жити ? Я в шоці що твориться !

Т
Таня

Поліція хай почитає конституцію. В нас карантину нема. Ніхто його не вводив і тому караетинних обмнжень не може бути

М
М

Щось видно що поліція ходить до пенсіонерів і маленьких кавярень , до тих що і так ледве зводять кінці з кінцями , чому не начали з Евентума або Савоя , чи Щодня , чи з Віла дел Рей ?

Н
немец

Психотерапия, и еще 399 сравнительно честных способов отъема денег.

М
мукачівець

так шо ідіть на гору КХУ-ЯМ кончена піліція і мерзотна влада

М
мукачівець

за винний фестиваль у Мукачеві скільки протоколів складено?

Читайте також