Поліція не має претензій до закарпатця, який застрелив сусідську собаку на Хустщині

11
0

На численне прохання читачів Mukachevo.net, редакція вирішила перевірити чим закінчилась історія яка трапилась ще 9 вересня на Хустщині.

Раніше ми розповідали, до правоохоронців звернувся мешканець Хустщини, з повідомленням про те, що сусід застрелив його собаку породи Хаскі. Тоді, слідчо-оперативна група з'ясувала, що собака забіг на подвір'я сусідів, де гралися діти.

61-річний мешканець села Крайниково розповів, що пес почав кидатись на його дітей, він взяв свою зареєстровану рушницю, і застрелив тварину.

За цим фактом поліція розпочала провадження за статтею 299 Кримінального кодексу України, тобто жорстоке поводження з тваринами.

Після висвітлення статті у мережі, читачі Mukachevo.net активно обговорювали даний інцидент і просили згодом дізнатися, чи засудять чоловіка за те, що застрелив сусідського пса.

Так от, як повідомили у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, правоохоронці здійснивши перевірку з'ясували, що господарі собаки не тримали її в належних умовах. Собака гуляв де йому заманеться, і не був прив'язаний, чим створював небезпеку для громадян.

У той момент коли собака забігла власник подвір'я у рамках своєї та безпеки дітей взяв службову рушницю та застрелив собаку.

Через це провадження було закрите адже у матеріалах справи немає складу злочину.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також