Поліція офіційно розповіла про напад на "Аква Сіті" в Мукачеві (ФОТО, ВІДЕО)

10
31

За інформацією Головного управління національної поліції Закарпаття, правоохоронці розпочали слідство за фактом умисного пошкодження майна у Мукачеві.

У поліції розповідають, що повідомлення про інцидент надійшло до них близько 03:30 години ночі.

"Прибувши за викликом правоохоронці з’ясували, що невідома особа поцілила з гранатомету на територію комплексу відпочинку. Внаслідок цього, пошкоджень зазнали металева конструкція приміщення басейну та альтанка, на якій пошкоджено дах", - зазначають в управлінні.

Відкрито провадження за ч. 2 статті 194 ККУ, тобто умисне пошкодження майна, шляхом вибуху.

Наразі вживаються заходи для встановлення та затримання особи, яка вчинила дане кримінальне правопорушення.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

-
-------------

то все зробив Путін

НП
Наркомани подгоряно

Нюхати немавуть за шо

ДЮ
до юю

Ничего смешного, если у тебя были родственники что жили во времена Сталина вряд ли они его ругали скорее наоборот. Потому что перед этим десяток лет по всей стране в каждом углу было по пашкуляку которые убивали и грабили людей. После этого пришел Сталин и раскулаченные им на него молились. Потому что безопасность это одна из базовых потребностей человека а за десять лет люди натерпелись. В том что местный Сталин будет украинским тоже есть сомнения. Сталин кстати не был русским, а в 17 году никто и не мог представить себе государственное образование по типу ссср

7
777

Одно пулевое — это как-то мало Второе пулевое — это уже много Одна пуля в грудь — это только начало Две пули в грудь — это глаза Бога

7
777

Потому что взял калаш — ебашь В те времена каждый рынок нам донатил Те времена уже на закате Надо было превратить ОПГ в ОАО О, а щас из своих никого

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Усі патріоти України відразу знають хто це наробив,якщо щось погане трапляється в Україні ми знаємо,що це винні Путєн і агенти ФСБ і руки і ноги Кремля!!!Україна це Європа і Путєн схаменись!Треба всім заспівати Путєн ху@ло ла-ла-ла і вам одразу стане легше!

Ю
юю

уже собі уявляю українського сталіна. За усомніння у будь-якому ураїнському аспекті-тюрьма, за критику українського життя-розстріл. розкуркулювання наших заробітчан, роздача їх майна ромчкам, заганяння на заводи, де будуть робити галоші, у калхозах уручну аршувати і співати оди Бандері.Даааааа.

А
Алла

Аквасіті ціни задрали! Лиш хто говорить про конкурентів, кого маєте на увазі? В мукачеві особо басейнів і нема. Які конкуренти? Авангард?

ДЮ
До ю

К сожалению мы еще 1917 не прошли, все только начинается. Думаю чем то типа сталина и закончится... лет через 10. А до того и аквасити этих уже не будет, а будут банд разьезжать по району и кошмарить выживающих

Ю
Ю

Треба Сталiна на цих ментiв, псiв, бандюкiв ! Але потiм скаже Госдеп , що були репресii проти мирного населення!

ДП
До папа

Такого не може боти. Бо людям треба інтригу...

ШД
Ширька Джани

Досовське наркоманьйо роботу посилило мало все грош

ДА
До адеквата

Обосрати мош усіх. Но правду ітак нико не скаже. Бо тот ко се пише ітак у очі никому не повість.просто пишуть оби писати. Просто серуть буквами. Винять усіх подряд. Кажуть кримінал. Бородаті. Смотрящі. Охранники. Бо другі варіанти не ітиресні. Власть не може се робити.. аби сь те не думали. Бо ниє конкурентів у власті.

П
Папа

не кримінальні розборки, а розборпки на ринку бізнеса

Ч
Чубирко

Обосрався от страху як щинок

W
WWW

,,Відкрито провадження за ч. 2 статті 194 ККУ, тобто умисне пошкодження майна, шляхом вибуху" - сміх тай годі! А ,,незаконнне зберігання та застосування вогнепальної зброї " - тут не доречне???? Чи РПГ продають в іграшковуму магазині і дозволено мати на руках приватним особам? Поліція вже повністю з розуму з'їхала , чи нарыд дибылами мають?

ДУ
До усіх

Ви ги шакали мичетеся на усіх. Най ся розбирать поліція. Понятно шо толку з них не буде бо люди з вирьху закривавуть питання...

А
Агент

Конкуренты? Ето никто не думает. Слухи никто не слушает. Аква сити новое учреждение. А на против дракона будет еще новее. Значит выжевет сильнейшый.

С
Скаут

Кому строїть басейни, убирає конкурентів, а з когось роблять виноватих. Люди позирайте кому то вигідно, а не просто пишіть оби писати

ДС
До сосіда

Йо. А Русин радий старатися пару долару заробити...

.
....

То дуже жостик бородатый))))))) шо никому писок набити чучалу мусорському .....забирай кубика,дурню колоти нюхис.

О
Отеге

Полиция ноль великкий

К
коко

всіх бандитів в тюрягу чому 100 200 бандюків не зловити і не посадити в мукачеві страждає все місто

ДБ
до борода

Гнидо вушлива! Най ти, паскуде, мати з вітцьом, жона з дітьми палавуть - а ти позерай на тото! Гниди! Нич самі не робите, ничим не занимаєтеся. а хочете жити по царськи! Жаба давить!!! Уздихайте уже ушиткі потвори! Тот вам мішать, ко штось робить? Чорти би вами грушки у пиклі збивали!

КЗ
Кубик забирай

Поліція повідомляє а не розказує. Розказують казки і анекдоти.

Б
баламут

Струляла дресирована обеззяна вадь мавпа. Потрібно шукати дресирувальника. А це у ближньому зоопарку вадь звіринцю

7
777

"Секюріті" собі калим роблять

Б
Борода

Скоро і сісюріті офіс буде палати

Ф
Фері

Бо треба було заказати охоронну службу секюріті. І цього би не було.

П
Пенсіонер

Я назвав би статтю , поліція офіційно констатувала факт пострілу з гранатомета, люди добрі про яке розкриття таких резонансних злочинів може йти мова, коли на полковнічій посаді начальника розиска області дітвак у якого за плечима стажу роботи аж 8 років з навчанням, яку роботу по даному напрямку він може організувати як він з такими злочинами сам вперше зіткнувся.

М
Махлинець

То сісюріті махлинцямочать за яєчки того білобрису погань завісити і пустити до тестя на німці

Читайте також