Поліція оголошує на Закарпатті загальну мобілізацію проти криміналітету

14
18

Спочатку, до 7 листопада, правоохоронці аналізуватимуть кримінальну ситуацію в області, а потім почнуть діяти.

Після цього, за результатами моніторингу криміногенності за видами злочинів, місцем та часом їх скоєння, правоохоронці проводитимуть перерозподіл сил та розстановку нарядів за новим зразком.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Лебович розповідає, що на Закарпатті будуть утворені спільні піші та автопатрулі.

До відпрацювань будуть залучені підрозділи превентивної діяльності, поліція охорони, служби особливого призначення, відділи безпеки дорожнього руху, дільничні офіцери, управління патрульної поліції, ювенальна превенція, Нацгвардія, військові підрозділи з громадської безпеки.

«На Закарпатті буде проведено велику роботу, яка покликана зробити життя наших громадян більш безпечним. Поліція залучатиме в роботі нові методи та застосовуватиме результати аналітичної роботи для покращення своєї ефективності», – наголосив на нараді полковник поліції Ярослав Лебович.

Коментарі

М
Мукачівець

Ош уже і до блюка доберуться???? :-)

В
Вася

Пчёлы против мёда )))

5
55

сначала розогнали всіх,хто міг дійсно шось робити й мав для того необхідні наробки..а тепер набрали сопляків гонорових і тужаться шось зробити...ваші лумпаки на пріусах лем з бабками на базарі можуть порядки наводити,котрі не там торгують,де забажило верховному меру.а до остальних сруть даже подойти..ідіоти форевер..

F
Fotograf

Лебович - ти всіх у шок увів, жопа типирька буде порядок, даже банди Італії бояться як учують про тебе, ти настоящий ? Дуже голосно сказано, а подивишся на тебе та плакати хочеться!

В
В2НВ

" ... за результатами моніторингу криміногенності за видами злочинів, місцем та часом їх скоєння, правоохоронці проводитимуть перерозподіл сил та розстановку нарядів за новим зразком". Пане Лебович, це не за новим зразком, а відповідно до вимог Статуту ППСМ радянських часів та часів незалежної України. Америку відкрив пан Лебович ? А чому не робили це рік-два назад? А чи залишився хто, хто розуміє, як цей аналіз зробити в конкретному населеному пункті? А як наявними силами збільшити відсоток перекриття вулиць міста без залучення додаткових сил ? Ну пан Лебович, ви просто "Колумб" в сфері охорони громадського прядку !!!

P
PriesT

Ги-ги! То це менти самі себе закривати будуть?

H
Helyzet

Azt gondolak, hogy lesznek szapni Artturnak))

В
Василь

Я готовий приступити до роботи хоч зараз. Причому працювати буду абсолютно безкоштовно, - на голому ентузіазмі! І ніякого подвоху: просто мене,як і всіх мукачівців,дістало це озвіріле бандитське бичьё з ОПГ"Селюки у владі",окупувавще наш варош. Миттєві фантастичні результати - гарантую! Натякну: почнемо прямо з терористiв,що окопалися в ратуші...Ну що,попрацюємо,"товарищі" офіцери,або забзделі? - бабусь з двома вищими освітами,якi торгують насінням від безнадёгi,запресувати-то не страшно,ага? ..

.
...

Почніть з Балоги і Блюка..і повірьте матеріалів будете мати на десятиліття!

Я
я

Та хоч би циганоту ставили на м1сто. Там в табор не сунуться

П
Патрон

Черговий - "ПУК"!!! Посеруться, а не братву закривут!!! Кишка слаба у них...

O
oleg

УДАЧИ!!! (не сарказм)

СМ
Старий міліцішта

А казки порозказовати немош чи што........

П
Про

Толку з цього мало. Де ви бачили щоб свої карали своїх? Балога Блюк цк самі два сильні криміналітети. почніть з них і оозкриєте всі злочини.

З
Закарпатець

В Закарпатті криміналітет моцкаль з блюком, точніше опг, куди входять як бандити так і деякі менти та митники. Ця поліція готова щоки ненадувати, а почати з опг? Сумніваюся

М
мольфар

хааааа ха

ІІ
із інтернету

Цікаво куди поділись два велосипеди подаровані поліції на день міста?

П
петро

Вауууу!!!!!!! Залишилося поміняти Уса з Лейбовичом і тоді можливо буде результат!!

Читайте також