Поліція оприлюднила відео затримання "гонщика", якого доганяли з Мукачева аж до Ужгорода (ВІДЕО)

26
35

Офіційну інформацію та відео щодо затримання наркоділка поліція оприлюднила сьогодні після обіду.

Раніше повідомлялося, що вчора близько 11-ї години вечора у Мукачеві екіпаж патрульних помітив автомобіль Mazda 323, що рухався в напрямку Ужгорода, порушуючи ПДР.

Патрульні намагалися його зупинити, але переслідування тривало аж до самого Ужгорода.

Вже в міст Ужгороді застосовуючи зброю, водія "Мазди" вдалося зупинити та затримати.

— На освідуванні в обласному наркодиспансері підозри патрульних повністю підтвердилися. Результат огляду очевидний - полісмени не помилилися і водій дійсно перебував в стані наркотичного сп’яніння, повідомляють правоохоронці.

Патрульні склали на водія постанову та 2 протоколи. Крім того дії чоловіка містять ознаки кримінального правопорушення. 

Ще більше відео та фото дивіться тут.

Коментарі

7
77777

Читаєш коментарі і дивуєшся які наші люди чи обкурені чи мізки вже зовсім деградовані, Були мусора-ГАІшники які сиділи в кущах і гроші деребанили лохотроном займались Вас за бидло рахували ---Погані були, Прийшли молоді енергійні хлопці в яких можливо не все так добре получається але шановні вони за рік роботи зробили більше ніж за 25 років незалежності.А всіх наркоманів пяниць туніянців в буцегарню.Наркоманія це біда. А поліціі велика подяка. Удачі Вам хлопці.

J
jbl

Люди ви наркомани? Наркомана захищаєте, захищаєте собі подібного? Скоріше все так ви наркомани, а діти ваші? Подумайте за дітей! Я вже писав про копів напишу ще раз: Нашим поліцейським дозволено таранити машини на бумазі) усно заборонено, якщо протаранить пошкодить свою машину буде відповідати. Дозволено стріляти в людину лише якщо життя під загрозою. Якщо би прострелили колесо на трасі, а водій би помер то звільнили би! Якщо водій отримав би травму догану та геть з наряду. Цікаво, а ви би що зробили на місті копів я маю на увазі зупинили водія який втікав і просто підійшли до нього сказати добрий вечір? А якщо в нього калаш? Копи зробили все правильно що наставили зброю на нього. Так просто напишу в Америці такого водія давно би скинули з траси або нафіг застрелили.

В
васько

До Колі. тать копи не виноваті ож так довго і гучно те корито з гайками доганяли, просто їм ше не видали базуки і зенітки то вже будуть май скоро тих наркоманів доганяти

К
Коля

Зброю витягують хоч за що, як конфети . Що перепугані чи що? В таких випадках перекривають трасу і все. А не розбудити Мукачево і Ужгород з сиренами, діти вже сплять , людям рано на роботу, а вони граються в дурниці. Навчіться працювати бо зарплати добрі маєте за наші налоги.

В
водій

правильно молодці патрульні, це добре що цей злочинець який втікав не повбивав на своєму шляху невинних людей. З грати сволочів, люди прості хай роблять висновки, що відбувається навколо. общество скоро все буде ходити як НЛО.

1
111

Якщо ліва фара вночі не робить та знаєте шо то наркоторговець.

М
Мукачівець

Підтримуйте відродження блюка, наркотиків у ваших дітей буде достатньо

Ю
юркес

а шо буде кить при 150 прострелити колесо ,мало непокажетьсья ,тому й стріляли у вароші

S
sem

от раньше міліція правосекам путь перекрили дали прикурити.а сісі діти неможеть за 40 кілометрів догнати.Треба ми за тиждень права зробити бо іду у поліцію хоть на файнів машині ся научу возити.лем думау кілько там педал 2 вать 3

ЯЧ
я чисто так,прохожий

прівет!до тих всіх шо:"понабирали хоть кого"-емм....а кого мали набирати?йшли туда переважно студенти які на той майданутий час не мали де перекантуватися,бо одна робота дома сидіти або йти палити шини.....а тут роботка за 9 штук!і я би пішов,лиш лінивий!і замітьте стараються!!я би не сказав хоть кого....з ними дійсно приємно розмовляти.....до мене з 15 подходів всі общалися максимально ввічливо! а якшо чесно,то мені так видиться шо не тим вони займаються чим треба....вроді би й ловлять бандитів,кричать,ганяють,а саме важливе скрізь пальці......не включив поворотник-догнали-в машині косяк-зйомка фільма.....а в іншу сторону хтось повіз пару мільйонів-най їде,вроді не нарушав! одним словом-не нарушайте( а кіть нарушили не привертайте увагу) забийте на всьо і робіть свою роботу,всьо добре кругом))любіть один одного!

1
112

конкурентам надоїв

Б
Бабай

Абсолютно не оправдано і не професійно наражати на небезпеку сотні людей, щоб зловити одного наріка. І в результаті скласти два адмінпротоколи.

!
!!!

Най наберали би ся практики коло професіоналів, а то понабирали туди кого попало та хочуть порядок. Більшу частину з працюючих знають з негативної сторони кіть не ку...ва то нюхач, ану по місцю проживання копів поцікавтеся їх біографією у місцевих,тоді не будете такі впевнені у їх чистоті!!!!!

А-
анти - наркотик

Тобто вся проблема тут в поліцейських, а то шо нарік кончений летів на кориті, то не біда. Гниляки ви всі диванні, підключили вам 3G, та не можете ся угомонити. Так треба було, сяк треба було, а на справді самі не варта навіть най нижчої дівчинки, яка працює в поліції. Перестаньте їх обсирати, дайте їм час набрати практики, я чомусь вірю в них. ........це моя особиста думка...........

ТШ
тот, шо го догнали

догналиня, бо дуже ми надоїло утікати

ДР
до робота

А піар??????, ко би їх на трасі відів,а так можуть дома понтувати, мол "віділисьте як я задержала наркоділера,почти з самого наркокартеля МЕДЕЛІН, почти Пабло Ескобар,дажем стріляла!!!шо не чулисьте????"

Д
дюри

Молодці наркоти в городі много беріть ! ніде не роблять мають все як забезпечені і травлять молодих дурних

Р
робот

Ганьба, застосовувати зброю вночі і за шо? за то шо не зупинився? кідь на то пішло треба було на трасі з мук до ужг це рорбити а не в центрі міста. І які последствія? освідчили, склали протокол і одпустили, Нашо було тоді так громко затримувати?

П
полісмени

Ми би його ще скорше догнали, лим електрика нам кончилася на машині!

П
палачінті

Томусьме і не пішли, бо мало мозгів маєме, а ся поліція временноє явленіє як тот цирк шо приїзжає, но не надовго!!!!

П
Палачінта

В поліцію був вільний набір, кідь коментатори такі професіонали і знавці, чом'исьте не пішли в поліцію?

5
555

да исе не полиция а цирк клоунив долбанути ну яки мозки там можуть бути у дитвакив сих што набрали..

К
копам

А де були ті двоє на біціглях шо їм мер подарив? Вони мали перші порушника ліквідувати!!!

С
сс

Ці селфіки як поліцаї при німцях, туда тоже всяка нибрязь записувалася!

7
777

Сим придуркам уже лиш вертольот хибить! Добре шо го у Словакію не загнали а лиш до Ужгорода!!!

Ш
шофер

Який нормальний чоловік удержить цілими днями жону у кабіні,там дойде шо кось у когось точно устрілить!!!!!

ДН
до непорядок

Ти шо?????!!!!!!пес здуріє межи тима дебілами, кіть не задохнеся!

ЦМ
це мукачево

вам бл.. не угодиш. то вам гаїшники- взяточники не добрі. теперь сі вам не добрі. я усе казав і буду казати шо наші люди (закарпатці) самі паскудні люди. один другого у г"в"ні утопив би.

Н
непорядок

Щи пес їм хибить у машині!!!

В
ваня

Дали дітвакам владу в вигляді зброї і форми, а на розум їм вже не вистало

Р
рнбо

А чого набрали пувметрових дівок у поліцію?вони у машині стоя їдуть оби могли хоть шось відіти на дорозі!

О
Овод

дані поліціянти , то мабуть дебіли, бо який нормальний правоохоронець буде чекати, доки злочинець в'їде в місто. Не розумію. Якщо Ви вже робите, то робіть все по інструкції, без моментів з загрозою для громадян. Даних поліціян(ток) треба відправити на ..., в іншому випадку, вони ще нароблять багато біди і собі і людям.

Ц
цікаво

Цілий динь два дівака-мусора і тьолка -мусор у мусорсків машині їздять,виносять один одному мозог,потіють,пердять і ригають в тіхаря у машині, чекають двоє одну доки та з параші на заправці вийде, бо відітєлі діла у ниї,а патом хочете оби они були адекватні?????!!!

Ж
жінкокоп

А я му кричу з машини "шановний зупиніться", бо я вихована, раньшем учитилям смоктала!

О
Олег

Но він обосраний з машини уйшов)))))))

Читайте також