Поліція про вибух на АЗС у Хусті: Там проводились електрозварювальні роботи (ФОТО)

7
2

Двоє людей 1959 року отримали опіки.

Як раніше писало Mukachevo.net у Хусті пролунав вибух на АЗС, унаслідок чого травмовано двоє людей.

Обоє потерпілих отримали термічні опіки і після надання необхідної медичної допомоги їх відпустили для амбулаторного лікування.

Як повідомляють у відділі комунікації закарпатської поліції, попередньо встановлено, що на АЗС проводилися монтажні роботи із використанням електрозварювального апарату. Ймовірно вибух був спровокований іскрою та випарами великої концентрації паливно-мастильних матеріалів. Проте остаточні причини будуть встановлені в ході подальшої перевірки та з‘ясування всіх обставин.

Наразі вирішуєть питання про відкриття кримінального провадження, попередня правова кваліфікація події ч.1 ст. 272 Кримінального кодексу України. Йдеться про Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Ділаш

То так проводили сварочні роботи як на Механічному кришу смолили же склад згорів

С
Стьопа

На заправках БРСМ як паливо ужасного качества так і обладнання опасне, кіть там заправлятися постоянно та мотор можна бистро угробити. Кстаті йсе в них уже не перший випадок взрива https://glavcom.ua/country/society/sim-rokiv-spravi-pro-vibuh-zapravki-brsm-zhodnogo-pokaranogo-pracivnika-kompaniji-i-prihovuvannya-dokaziv-759587.html

Читайте також