Поліція розповіла офіційну інформацію про жахливу ДТП на Слов’янській в Ужгороді (ФОТО)

18
26

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття розповіли подробиці жахливої аварії, яка сталась вчора на вулиці Слов’янській.

Вчора, 15 червня о 19:27 годині правоохоронці отримали повідомлення що в Ужгороді по вулиці Слов’янській трапилася ДТП з потерпілими.

На місце аварії прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що близько 19:15 годині, 21-річна мешканка Сваляви перебуваючи за кермом авто «Porsche Cayenne», не впоралася з керуванням виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем «Ford Focus», під керуванням 32-річного ужгородця.

У результаті аварії, до лікарні госпіталізували трьох осіб: 21-річну водійку «Porsche Cayenne», її ровесницю мешканку с. Сторожниця, яка перебувала у авто у якості пасажира, а також водія «Ford Focus».

Стан чоловіка лікарі характеризують як вкрай важкий.

Відкрито провадження за статтею 286 ККУ, тобто порушення правила безпеки дорожнього руху з потерпілими. У ході слідства, слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту встановлять усі обставини аварії.

21-річну свалявчанку затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу. У справі триває досудове слідство.

Mukachevo.net писало, що першим на місці жахливої ДТП в Ужгороді був мер Андріїв, який викликав спецслужби.

Коментарі

К
Колоужгородець

Навіть якщо був пристебнутий, то Фокус (я його мав колись) не те авто, що вас врятує. Тим більше вага джипа вдвічі більша - десь зо 2600. Ну і Фокус слабий на передок, як і дівка, що його вдарила.

П
пенсіонери

А янукович все таки був менший злодій в порівнянні з мегазлодієм порошенком, янукович пенсіонерів необкрадав, крадія пенсій ганебного петра порошенка судити і з конфіскацією награбленного майна і коштів садити падлюку порошенка довічно на НАРИ!!!!!!!! зеля-балабол САДЖАТИ парашенка з бандою коли будеш? А за пустий базар перед Народом відповідатимеш як брехлива с*ка! Хрячисько петько парашенко фуйло лалала..........парашенка на нари!. зеля непосадиш петька то петько посадить тебе! А мужику щасливого виздоровлення бажаємо і справедливого суду над винуватицею в дтп!!!

Ч
Читач

В 21 рік заробити на Porsche Cayenne.... Їдеш собі не порушуєш правила, і тут в тебе влітає чиясь підстилка. Самий парадокс... відкуплять, гарантовано, а люди може лишитися інвалідом...

М
Місний

Допонтилая коза, май мало на 3 роки, но парадний урок достане, лиш чоловіка шкода шо пострадав от куриці безмозглої у якої даже прав не боло. Шкода шо такі не розбивавутся у стовпи, бо для них і дерев шкода.

М
мукачівець

Владельцем Porsche Cayenne, за рулем которого в Ужгороде совершила лобовое столкновения 21-летняя Яна Костраба, оказался экс-милиционер. Об этом сообщает местное издание «Закарпатье онлайн». По данным издания дорогим внедорожником владеет Василий Корсак, бывший сотрудник милиции. Сейчас он зарабатывает на открытии рабочих виз и отправкой заграницу. Местные жители его часто видели за рулем данного автомобиля. Сразу после ДТП он прибыл на место аварии, очевидцы сняли его на видео.

Д0
до 0888

Прикол в тому шо за цим номером і Порш, і Крузер зареєстрований

Д0
До 0888

Ні ти шось путаєш, або спецом неправду кажеш, за цим номером "Порш каєн" 2013 року, в березні 2019 року реєстрація, менти можуть без проблем пробити власника, то не проблема. І взагалі треба всім казати ко власник аби знали люди відкіля бабло!!!!!!

0
0888

Ао0888вс - крузак 200 зареестрованый в тячеве

С
Суєта

АО 0888 ВС се номера Каєна, кажуть власник хтось із правоохоронців, сопляня дньом гасала на ньому, вечером сосала у нього. Короче пробмйте власника Каєна і будете знати кришувальника

Ю
ю

А порш на блясі? Чи як і зайцева, там за 6 смертей мош повісти пальцьом пожурили, а туй навірно даже і не накричать

Н
Небадужий

Ось мені одному цікаво звідки в 21 річної дівчини Порше Каєн за мінімум 30 тис у.о. якшо б/у,і за 60 тис. у.о. якшо новий,якшо в нас зарплати офіційні 200-300$,цеж мабуть небожка заробила чесним трудом,у нашій чудовій державі,коли тут не знаєш як вижити,а тут небожки на порше катаються по набережних в Ужгороді.

ДН
до нижнього марги

Коли влетять в твою машину, дитину, мати.... (список можеш продовжити сама), тоді будеш мати можливіть продемонструвати свй гуманізм: "Йой-йой, з кожним може бути, ви хіба завжди правил диторимуєтесь, не треба злорадстувати, треба простити". (с)

1
12

Повністю согласний з коментарем "11", дебіли на девятках, під кайфом і не тільки не менше біди роблять. Нічого атакувати людину тільки тому, що Вона їздить на авто яке більшість з нас собі ніколи не дозволять

О
О.с.

Вина полиции 100%, как бывший полицейский из первого набора, обьяснюсь! Там любят только тех, кто лижет жопу начальству, таскает пачками постановы и не задает лишних вопросов. Кто пытается спорить с руководством, получают лишения премий, отпуска в январе и командировки в ху&во-кукуево с глаз долой. А когда больше половины персонала разбежались в ужасе, соизволили поднять зарплату с 8 аж до 10 тыс. Т.е. с 300 до 400$ Честно говоря с таким скотским отношением я б даже за 1000$ не вернулся! Это не работа, это каторга! К чему я веду...просто подумайте, зачем им наводить порядок, штрафовать дорогую машину, если утром позвонит начальство и скажет "Таксисты уже закончились"?

Ч
Читач

Мітя,Свалява то не місто то село

ДВ
до всіх внизу

самосуд-більше нич не поможе..ламати на місті руки ноги,робити овоща..другі задумаються

1
11

Мажори мажорами. Но літають і розбиваються не тільки вони. І так само відмазуються до останнього. Як сказав мій знайомий: "А хто їде 50 по Минайській?" Правильно. А хто їде 90 по трасі? Молоді вчора з автошколи і 30-40 років - дві крайності, які берегів не чують. Першим море по коліна, а другі їздять лежу в розвалочку нога на тапочку все знаю все бачив. Цей чоловік, якого поламало у Форді, він хоч пристебнутий був, до речі?

ОЖ
Очень жаль

Это вина только полиции, вместо того что бы предупреждать такие трагедии они штрафуют жигули за лампочки. А в сторону Порше Кайен посмотреть боятся, необразованные и тупые, был свидетелем два мерседеса пролетали по минаской в обе стороны раза три, полиция просто отвернулась и пила кофе на заправке вог не замечая нарушителей, ожидая бедного таксиста который пересечет сплошную сильпо и даст им на лапу.

З
ЗАЛУПІЇВ-АНДРІЇВ

Родичі мера Анріїва

Д
до

осла шо за чуєю

П
Правда

будь моя воля, там таки у лікарн,і бітою переламати їй ноги і руки, до такого стану, щоб ніколи ніхто не міг зібрати до купи, і щоб все життя іздила овочем у інвалідному порше. а то буде так як із зайцевою.

М
Мітя

Що це за свалявчанка така на Порше? Не припомню щоб в нас у місті машина така їздила

ДХ
До ханига

Тринділи то одно,якби не літали,як нечисті,то обійшло би ся ремонтом машин.а тут життя молодого чоловіка під загрозою

.
...

ви думаєте її щось за то буде ?

Y
Yurii

З........ли эти мажоры

Х
Ханига

Не впоралася з керуванням... Тринділи між собою дві пісюхи, відволіклася та й виїхала на зустрічку, от і вся причина.

Читайте також