Поліція розслідує побиття 45-річної жительки Виноградова (ФОТО)

1856 2

Жінка звернулася до правоохоронців із заявою про побиття 23-річним місцевим жителем. Чоловік заперечує причетність до злочину.

Подія трапилася 1 жовтня, потерпіла звернулася із заявою до правоохоронців наступного дня, – зазначають у поліції Закарпатської області.

Жінка заявила, що до нанесення їй тілесних ушкоджень причетний 23-річний місцевий житель. Поліцейські розшукали та допитали його, проте чоловік категорично заперечує свою причетність до злочину і запевняє, що на момент інциденту перебував у зовсім іншому місці. Наразі поліцейські перевіряють покази обох сторін.

За фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, тобто умисне легке тілесне ушкодження. 

Наразі правоохоронці очікують на висновки судово-медичної експертизи, які мають вказати на ступінь важкості отриманих тілесних ушкоджень.

У справі вже проведено першочергові слідчі дії. Триває подальше розслідування для встановлення всіх обʼєктивних обставин та притягнення винних до відповідальності.




Коментарі

Ч
Чікош

Туй,аводь,подстава....аводь...смолаш,хотів,лохматий сейф взкрити...а пак,не уйшло...

А
Айбо

Більшість жінок після 40-а років виглядають жахливо , а про стару "каналізацію" годі й говорити .

Читайте також