Поліція впізнала майже всіх підозрюваних, які влаштували масову бійку в Мукачеві

18
21

Наразі проводяться заходи по встановленню їхнього місця знаходження, тобто наразі проводяться пошуки підозрюваних та ймовірних учасників розбірок.

Правоохоронці уточнили, що наразі тільки одного учасника бійки на перехресті Духновича-Стуса не ідентифіковано.

Інші деталі справи розголошувати не можуть у рамках слідства, зазначили у поліції. 

Нагадаємо, 10 травня група невідомих молодиків на перехресті вулиць Духновича та Стуса в Мукачеві жорстко побили трьох людей, використовуючи кийки та навііть ніж. 

Дивіться також: У мукачівських Підгорянах жінка стрибнула з багатоповерхівки. Офіційні подробиці

Коментарі

1
123

Правильно дибілота...в других городах даже жулики і блатні николи не трогають коли пацан з дєвушкою іде а в нас хочуть героями показатися... олині нещасні!!!

U
udo

Это от когда в Закарпатье понятия появились? Тут всегда были насильники,наркоторговцы, а это уж никак не по понятиям. Тут даже если пацан с девушкой идет то гопота доебывается.О каких понятиях может вы говорите? тут мрази и бесспредельщики ,нелюди(((генетический мусор

А
артур

Незалежно вид того ко накосячил. Мае отвечать. Под ким би вони не були. Уверен если пацики с понятиями то за свой косяк ответят.да.согласен надо било раньше. Педалить ситуацию.но так вишло. Теперь мало отстигнут бабулеток. Кто то будет крайний и поверьте пару дней и вы о бо всем забудете.. О том что тут самые умные пишут комментарии это быстрее приспособленци ..лиж би их не трогали. Хочешь высказать по теме. Давай публично возле ратуши . ми все тебя услышим. А от этих акул пера.глаза пухнут

Д
ДжиБим

Барыга Официально это скубщик краденого он покупает что-то бы продать и получить выгоду с разницы!!!! И он не последний человек в блатном мире!))) Хотя и по за глаза не любим и признателен)))) а не любят его воришки потому что он мало дает за вещички!!!! Только и всего!!!! Но они его никогда не обидят потому что потом кому будут забывать вещички без палева!)))) А город захватили наркодилеры бароны!!!!)))))))

Д7
До 777

Давай на антаресі завтра у 11:00

З
Злая

Банда Блюка живёт по своим понятиям. Он хоть за изнасилование сидел, но у нас он смотрящий! Последний год они просто обнаглели. А полиция каждый день всё кого то ловит. Главного поймайте и будет покой!

ДМ
До мукачівців

Пишіть номера авто бариг у коментах!най їх весь вариш знає,би з себе виликих бізнесменів і бандітів не робили,барига то самоє опущеноє у воровському світі!!

Л
людина

боюся тепер випившка сісти у таксі,оби не нарватися на такого психо таксиста.....хотів провчити?мерзота....ламати всьо шо мош,батька 56 річного бити?брата,який вийшов,а йому на тобі ніж у живіт.....людина,яка може виняти ніж і засунути його комусь називають убивцею!!!!трьох нещасних 10 аморалів з дубинками?нема серця у людини....одне насторожуе,будуть вбивати,ніодна людина не поможе....я жінка,але знаю,шо не пройшлаб повз....бо там чиясь дитина....

7
777

Зараз за таких як Ви пацики в Ато гинуть, а в свій час за командою нерозумного старшого якого я в душках згадував, Ви іхали і били людей які зберігають нашоі держави цілісність в якій жили Ваші батьки

Д
до

нарко-война

7
777

Якщо хтось хоче посперечатися проти мого коментаря я готовий офіційно конфіденціюватись і поспілкуватись із мерзотою ібидлом вонячим повністю пустоголовим, які думають що понти в кого вони працюють тіпа в Ланя і вони круті, мерзота.

7
777

Гниди Ланівські, а всі думають що то підгорянські, а взагалі то всі в підгорянах лишилися алкоголіки, саме тому вони (Лані) переключилися на сільських хлопців (биків станівських)!!!!

Ч
Читач

Таксиста до речі мали б штрафанути як мінімум за зупинку на світлофорі/перехресті/пішоходному переході для висадки пасажирів.

О
Он

Всіх і діда 56 річного він тоже коштуром бив

З
закон

а таксіста оштрафували шо висажував пасажирів на світофорі

ДО
до он

всіх всіх??

ПЗ
Подсматрівающий за Мукачевом

Ко то такі бо я не знаю?

О
Олексій

Продажніцаї не можуть ідентифікувати? то викладіть відео, на якому червоним колом обведена людина, яку не можуть ідентифікувати. І через годину вам люди самі підкажуть хто то є. Але продаженці цього не роблять, бо свої кришують наркоту. От і вся мораль.

СМ
Смотрящий мукачева

Та то за шось

О
Он

Вже всіх затримано

П
Пітьо

Закрийте тих псів усіх

Читайте також