Поліція виявила у 25-річного мукачівця сушену марихуану (ФОТО)

9
5

Вчора, 11 травня вдома у мукачівця поліцейські провели санкціонований судом обшук, саме тоді і виявили наркотичу речовину.

Згорток з подрібненою речовиною виявили у підвалі будинку де і проживав 25-річний мукачівець. Про це повідомляє Головне управління національної поліції Закарпаття.

Разом з тим правоохоронці виявили стебла коноплі. Знайдене було відправлено на експертизу.

Відкрито провадження за статтею 309 ККУ, тобто незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту.

Коментарі

ДМ
До майдауна

Ось іще одно створіння невиховане з бодуна понесло нісенітницю якусь.Аргументуй...Открий очі,бо запухли ти от синьки,пустяку гнилий.Жертва она і у Африці жертва.Даже тя й не шкода...

М
Майдаун

“CNB”,ти наріку й@баний,то “цивілізований” світ,що траву курить!? Треба би тобі і їже з тобов набити тої трави у всі отвори і запалити бажано з порохом! Подсадили цілу державу на наркоту,а типирь ще “цивілізаціюв” називавуть.“Жодної смерті”!? Докус удурівісь? Я вже не говорю про убійства і розбої під наркодур’ю і в погоні за наркотою! Якщо не буде смертної казні за наркотики(розповсюдження,продаж,наявність....),то народови настане каюк!

C
CNB

Весь цивілізований світ курить коноплю,але тільки в Україні та держ СНГ так жорстоко борються саме з курцями,а не з продавцями.Краще б алкоголь заборонили,який прямо чи по дотичній вбиває !!!мільйони!!!людей,коли від травки !!!жодної!!!смерті не зареєстровано!Подивіться на людину під впливом алкоголю і подивіться на людину яка знаходиться під дією активних речовин коноплі і робіть висновки самі.Бариг - щемити,планокурів - помилувати!!!

П
Петя

Б...ядь та перестаньте ви х... займатись!Баригу хоч одного покажіть.Я не знаю як ви спите ночами після таких операцій.Клоуни!

Ж
Женя

І що, ну курив собі чувак, найшли блін ярого наркоторговця:))) Не тих ловите дятли!

Читайте також